E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κεφάλι γουρουνιού βρήκε στο ντουλάπι του γνωστός ποδοσφαιριστής

Σάββατο 18 Μαΐου 2013



Ένα κεφάλι γουρουνιού βρήκε στο ντουλάπι του ο επιθετικός της Στόουκ, Κένγουαϊν Τζόουνς, κάτι που προκάλεσε την οργή του. Ο σύλλογος ξεκίνησε έρευνα για το συμβάν, μετά από αίτημα του Τόνι Πιούλις.
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Κένγουαϊν Τζόουνς όταν τελείωσε η προπόνηση της Στόουκ, καθώς όταν άνοιξε το ντουλάπι του βρήκε ένα κεφάλι γουρουνιού μαζί με τα ρούχα του, το οποίο μάλιστα είχε και ένα σκίσιμο στο πάνω μέρος.
Ο Τζόουνς εκνευρίστηκε με τους συμπαίκτες του, καθώς η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό του ήταν πως κάποιος του έκανε ένα πολύ κακόγουστο αστείο.
Τη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα ο αμυντικός του συλλόγου, Μπρεκ Σι, ποστάροντάς την στο Instagram, τη στιγμή που ο προπονητής των «πότερς», Τόνι Πιούλις διέταξε έρευνα για να βρεθεί ο υπαίτιος.
Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε η Στόουκ, η οποία αναφέρει:
«Ο σύλλογος παίρνει στα σοβαρά ένα περιστατικό που έγινε σήμερα στα αποδυτήρια. Θα ξεκινήσει αμέσως έρευνα για να βρεθεί αυτός που είναι υπεύθυνος γι’ αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά και θα κληθεί σε απολογία, σύμφωνα με τις πειθαρχικές διαδικασίες της ομάδας».

Πηγή: sport-fm.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger