E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τον... αποπλάνησε στην παραλία, τον "άναψε" και του πήρε τα ρούχα!

Σάββατο 18 Μαΐου 2013


Γυμνός σε παραλία στην περιοχή της Λακόπετρας έμεινε ένας 55αρης πατρινός που δραστηριοποιείται στο χώρο της οικοδομής, ο οποίος πήγε για «κοκό» και βγήκε κουρεμένος.

Σύμφωνα με το patrastimes, το θύμα επί δυο μήνες πολιορκούσε μια πανέμορφη ιδιοκτήτρια καταστήματος με ψιλικά είδη.Μάλιστα στην προσπάθεια του να «τη ρίξει», τις πήγαινε καθημερινά καφέδες ακόμα και γλυκίσματα, τα οποία πάντα συνόδευε με εκφράσεις θαυμασμού, για την ομορφιά και το σώμα της.

Η γυναίκα απέκρουε τις... επιθέσεις του 55χρονου, ο οποίος είναι και παντρεμένος αλλά αυτός παρέμενε αμετακίνητος, επικαλούμενος μάλιστα το πόσο ταιριάζουν καθώς και στους δυο αρέσει η θάλασσα και οι παραλίες.

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα το αντικείμενο του πόθου για τον 55χρονο, έδειξε να ενδίδει στις πιέσεις του για ραντεβού και μάλιστα στην πρόταση που της έκανε για τετ - α -τετ σε ερημική παραλία. Η έξοδος προς την... ηδονή έγινε με διαφορετικά αυτοκίνητα – για τα αδιάκριτα μάτια όπως ζήτησε η νεαρή γυναίκα – με προορισμό την περιοχή της Λακόπετρας.

Περιελάμβανε και φαγητό σε γνωστό μαγαζάκι της περιοχής με κατάληξη στην παραλία, όπου με πρωτοβουλία του 55χρονου άρχισαν οι ερωτικές περιπτύξεις.Τα χάδια έφεραν κάποια στιγμή τον ώριμο, επίδοξο εραστή να είναι με Αδαμιαία περιβολή, όταν ξαφνικά έκπληκτος είδε την «Εύα» της ζωής του να σηκώνεται, να του παίρνει τα ρούχα και να τρέχει προς το αυτοκίνητο με το οποίο είχε πάει στο ραντεβού...


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger