E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Μέριλιν ξεκουράζεται στα γυρίσματα της ταινίας «Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές» και κόβει την ανάσα [Ανέκδοτες φωτογραφίες]

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ανάμεσα στις κουραστικές σκηνές με τα τραγούδια και τα χορευτικά, η Μέριλιν Μονρόε και η Τζέιν Ράσελ έβρισκαν χρόνο να πάρουν μία ανάσα στο πλατό. Ηταν η εποχή που οι δύο σταρ του Χόλιγουντ «έριζαν» για το αν «Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθές», έστω κι αν η μία εκ των δύο, η Ράσελ, ήταν μελαχρινή.

Το «LIFE» δημοσίευσε μερικά σπάνια φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της ταινίας το 1953, όταν η Μονρόε βρισκόταν στο απόγειο της δόξας της. Αλλωστε, η σκηνή που έχει προσφέρει ένα διαχρονικό επιχείρημα στις γυναίκες που αγαπούν τα κοσμήματα, όταν τραγουδά το «Diamonds are a girl's best friend», θεωρείται κλασικό δείγμα του μύθου της.

Δύο από αυτές τις φωτογραφίες από τα διαλείμματα των γυρισμάτων, οι οποίες δεν είχαν έρθει μέχρι σήμερα στο φως της δημοσιότητας, την απεικονίζουν να χαλαρώνει πίνοντας αναψυκτικό, δίπλα στη Ράσελ με την οποία είχαν σχέσεις και εκτός γυρισμάτων, καθώς η τελευταία υπήρξε παιδική φίλη του πρώτου συζύγου της Μονρόε.



http://www.iefimerida.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger