E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για προφυλάκιση του 17χρονου μητροκτόνου από το Αγρίνιο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην οικογένεια του και ιδιαίτερα στον πατέρα του. Ο πατέρας του και η αδελφή της δολοφονημένης μητέρας του έκαναν λόγο για άδικη και καταστροφική για τον 17χρονο απόφαση, τονίζοντας ότι χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης και θα έπρεπε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα, όπως αρχικά είχε προτείνει η ανακρίτρια Αγρινίου. Με «όπλο» την πραγματογνωμοσύνη που παραδόθηκε σε ανακριτή και εισαγγελέα και η οποία αναφέρει ότι ο νεαρός είναι ψυχικά ασθενής, η οικογένεια του θα προσπαθήσει να επιτύχει αναθεώρηση της απόφασης. Υπενθυμίζεται ότι ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν για το αν πρέπει ο 17χρονος να προφυλακιστεί ή να νοσηλευτεί και την απόφαση για προφυλάκισή του στις Φυλακές ανηλίκων Αυλώνα έλαβε τελικά το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013


Η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για προφυλάκιση του 17χρονου μητροκτόνου από το Αγρίνιο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην οικογένεια του και ιδιαίτερα στον πατέρα του.

Ο πατέρας του και η αδελφή της δολοφονημένης μητέρας του έκαναν λόγο για άδικη και καταστροφική για τον 17χρονο απόφαση, τονίζοντας ότι χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης και θα έπρεπε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα, όπως αρχικά είχε προτείνει η ανακρίτρια Αγρινίου.

Με «όπλο» την πραγματογνωμοσύνη που παραδόθηκε σε ανακριτή και εισαγγελέα και η οποία αναφέρει ότι ο νεαρός είναι ψυχικά ασθενής, η οικογένεια του θα προσπαθήσει να επιτύχει αναθεώρηση της απόφασης.

Υπενθυμίζεται ότι ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν για το αν πρέπει ο 17χρονος να προφυλακιστεί ή να νοσηλευτεί και την απόφαση για προφυλάκισή του στις Φυλακές ανηλίκων Αυλώνα έλαβε τελικά το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

http://www.koolnews.gr/


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger