E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 31 Μαΐου 2013

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Κριός
21/3-20/4
Η δημιουργικότητά σου θα είναι έκδηλη αυτή την ημέρα, φίλε Κριέ, με τον κυβερνήτη σου Άρη να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Διδύμων και να σε επηρεάζει έντονα. Η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις όποιες υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες. Το βράδυ σου μπορείς να το περάσεις με φιλικά άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά και θα σε κάνουν να νιώσεις ανάλαφρος και ευδιάθετος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση θα χαρακτηρίσουν την ημέρα και θα ανανεώσουν ιδιαίτερα ευχάριστα το κλίμα στη σχέση σου. Εσύ που αναζητάς ακόμη την ερωτική ευτυχία και δεν την έχεις βρει, πρέπει να τολμήσεις να εξομολογηθείς τα συναισθήματα σου στο πρόσωπο που σου αρέσει. Αν δεις ότι δεν υπάρχει το αντίστοιχο ενδιαφέρον, θα ξέρεις ότι ήρθε η ώρα να προσελκύσεις νέους, πιο προσιτούς ερωτικούς στόχους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Κριέ, πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις, γιατί κάποιες παρανοήσεις που θα γίνουν θα σε αποσπάσουν. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή σήμερα, που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και απαιτούν προσεκτική διαχείριση.


Ταύρος
21/4-20/5
Αυτή είναι μία καλή περίοδος για να βάλεις σε τάξη κάποια πράγματα, αγαπητέ Ταύρε. Κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βρουν τη λύση τους και θα σε ξελαφρώσουν. Με τον Ερμή σήμερα να κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο, κάτι καινούργιο φαίνεται στον ορίζοντα, γι’ αυτό μην στέκεσαι σε όσα τελείωσαν και αφοσιώσου στο νέο κύκλο που αρχίζει στη ζωή σου. Πρέπει να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μην δυσπιστήσεις και υποχωρήσεις, πριν εξετάσεις καλά αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο. Επένδυσε στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου, για να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή σήμερα σε αυτά που θες να πεις στον σύντροφό σου, γιατί η ανυπομονησία σου να τα βγάλεις από μέσα σου, θα σε κάνει να ξεστομίσεις και πράγματα που πολύ πιθανό να τον πληγώσουν. Πρόσεχε λοιπόν τώρα, για να έχεις αργότερα. Οι αδέσμευτοι Ταύροι να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες γιατί οι πιθανότητες να συναντήσετε απόψε το άλλο σας μισό, είναι… επικίνδυνα πολλές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα, που μέχρι τώρα ήταν στάσιμα. Θα συνεχίσουν να είναι ένα έντονο άγχος τα οικονομικά σου, όπου συνεχώς προστίθενται έξοδα, που δεν είχες υπολογίσει. Πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα, μέχρι τουλάχιστον να τα ισορροπήσεις.



Δίδυμοι
21/5-21/6
Με τον Άρη σήμερα να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο σου και να σε ευνοεί, αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς να γίνεις πιο αποφασιστικός στα θέλω σου και στις διεκδικήσεις σου, με θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε, οι πλανήτες έχουν ήδη εξομαλύνει την επικοινωνία με τους γύρω σου και είναι μόνο στο χέρι σου οι κινήσεις εντυπωσιασμού, που θα πάνε ένα βήμα πιο μπροστά τη ζωή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα πάντα μπορούν να διορθωθούν σήμερα στη σχέση σου, φίλε Δίδυμε, αρκεί να κουβεντιάσεις, να ανοίξεις την καρδιά σου και να βάλεις και εσύ λίγο νερό στο κρασί σου, όσον αφορά στα θέλω του συντρόφου σου. Η μέρα φέρνει μεγάλη ερωτική εύνοια για φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες και στους ελεύθερους εκπρόσωπους του ζωδίου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, μπορείς στη δουλειά σου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Οι κρίσεις και οι συμβουλές τους θα σου φανούν πολύτιμες στην αναποφασιστικότητά σου. Στον οικονομικό τομέα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα.



Καρκίνος
22/6-22/7
Ασχολήσου σήμερα πιο σοβαρά με τις σχέσεις σου, φίλε Καρκίνε, και εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες που σου στέλνει η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιό σου, για να αντλήσεις σημαντικά οφέλη. Το οικογενειακό σου περιβάλλον χρειάζεται σήμερα την προσοχή σου, καθώς θα υπάρξουν αρκετά παράπονα για την απουσία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η στάση που θα έχεις σήμερα απέναντι στον σύντροφό σου θα είναι αδιάφορη και απόμακρη, άνευ λόγου και αιτίας, αγαπητέ Καρκίνε. Αντί να απομακρύνεσαι, σκέψου τρόπους για να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα και να πλησιάσεις το ταίρι σου. Όσο για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμα στη ζωή σου, να ξέρεις ότι η ημέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σου ζωή, με ένα νέο πρόσωπο που θα εισβάλει σε αυτή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να ξεμπερδέψεις με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και μην τα αφήνεις όλα τελευταία στιγμή. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις και μην κάνεις περιττά έξοδα.



Λέων
23/7-23/8
Σήμερα η ανασφάλεια θα κυριεύσει τη ζωή σου, αγαπητέ Λέων, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την αρνητική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα (και οι δύο στο ζώδιο των Ιχθύων), και θα νιώσεις κάπως ανήμπορος να τα βγάλεις πέρα με τις τόσες ευθύνες που έχεις. Μην ξεχνάς ότι έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θέλουν να σε βοηθήσουν, γι’ αυτό μην διστάσεις να τους μιλήσεις και να δεχτείς την προσφορά τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Λέων, προσπάθησε να δώσεις πολύ αγάπη στον σύντροφό σου και ξέχνα τα προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν μέχρι τώρα και σε βασάνιζαν. Όσο για σένα, που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά, το σύμπαν σε ευνοεί και εκεί που δεν θα το περιμένεις, θα κάνεις μία πολύ καλή γνωριμία μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Μην αρνηθείς καμία πρόσκληση για το βράδυ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, φίλε Λέων, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι τώρα καιρός για να τις αναλάβεις. Οι ανώτεροί σου ίσως σου φορτώσουν επιπλέον ευθύνες από αυτές που ήδη έχεις. Στα οικονομικά, μην συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν και φρόντισε να κλείσεις όλες σου τις οφειλές.


Παρθένος
24/8-22/9
Φρόντισε σήμερα να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που έχεις, φίλε Παρθένε, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Καλύτερα θα είναι να απομακρύνεις πρόσωπα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να μην ασχολείσαι με πράγματα που δεν είναι της δικής σου αρμοδιότητας. Πριν κάνεις οτιδήποτε, φρόντισε να μιλήσεις με τα δικά σου άτομα και να ζητήσεις τη συμβουλή τους, ώστε να δεις τα γεγονότα και από μία άλλη, διαφορετική και ίσως πιο ρεαλιστική σκοπιά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Άλλα θα σου λέει ο σύντροφός σου απόψε και άλλα θα καταλαβαίνεις εσύ, αγαπητέ Παρθένε. Θα επικρατήσει μία σχετική ασυνεννοησία και δεν θα αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Η λύση είναι να επιστρέψεις αργά στο σπίτι και να αποφύγεις οποιαδήποτε σοβαρή κουβέντα. Αν όμως και η σημερινή μέρα σε βρίσκει χωρίς κάτι σταθερό στα αισθηματικά σου, να θυμάσαι ότι ο έρωτας θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά και μη μένεις κλεισμένος στο σπίτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα πολύ γρήγορα στη ζωή σου. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει.


Ζυγός
23/9-22/10
Θέλεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Ζυγέ. Ο εκνευρισμός και η ένταση όμως θα χαρακτηρίζουν αυτή την ημέρα, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ποσειδώνα και δεν θα σου επιτρέψει να το κάνεις. Αντ’ αυτού, προτίμησε να εργαστείς μόνος σου και να τακτοποιήσεις μισοτελειωμένες υποθέσεις σου, που πρέπει όμως να διευθετηθούν, για να προχωρήσεις ένα βήμα πιο πέρα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Έχεις κάποια παράπονα, φίλε Ζυγέ, που πρέπει να τα εκφράσεις στον σύντροφό σου άμεσα, για να βγεις από τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες που σε βασανίζουν και δεν σε αφήνουν να εκδηλωθείς. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί με τον ερωτισμό που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό, σίγουρα θα προκύψει κάποια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις σου, αν είσαι Ζυγός, γιατί από την ένταση και την ενέργεια, μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις. Στα οικονομικά σήμερα δεν θα τα πας άσχημα. Έρχονται και κάποια χρήματα που δεν τα περίμενες και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.


Σκορπιός
23/10-22/11
Σήμερα προσπάθησε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά, αγαπητέ Σκορπιέ. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου και τακτοποίησε όσα σου επιτρέπουν οι αντοχές σου. Φρόντισε επίσης να τελειώνεις με ενδεχόμενα οικογενειακά ζητήματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, μην πεις πράγματα στον σύντροφό σου που δεν πιστεύεις και πάνω από όλα, δεν θα μπορείς στο μέλλον να τα πραγματοποιήσεις, γιατί πολύ γρήγορα θα έρθεις σε σύγκρουση μαζί του και τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα από όσο ήδη είναι. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, απόψε με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στους Διδύμους, έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις την γνωριμία που θα σε κάνει να χαρείς και θα ανανεώσει την διάθεσή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολύ ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Μπορείς να τα καταφέρεις, αν δεχτείς την βοήθεια που οι συνεργάτες σου θα σου προσφέρουν απλόχερα. Στα οικονομικά παρουσιάζονται ευκαιρίες, που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου αποφέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον.


Τοξότης
23/11-21/12
Εύνοια σε περιμένει αυτήν την Παρασκευή, αγαπητέ Τοξότη, στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές και τις κοινωνικές σου συναναστροφές, εξαιτίας των επιρροών που δέχεσαι από τη νέα θέση του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων. Δημιούργησε τώρα τις σωστές βάσεις και μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο, που μπορεί να αποδειχτεί λανθασμένο τελικά. Εκμεταλλεύσου την δυναμικότητά σου για να στρώσεις τον δρόμο για την ομαλότερη πραγματοποίηση των στόχων σου, είτε αυτοί αφορούν στα επαγγελματικά είτε στα αισθηματικά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στη σχέση σου θα ξεπεραστούν, φίλε Τοξότη, αν δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στον σύντροφό σου και σταματήσεις να είσαι εριστικός στις μεταξύ σας κουβέντες. Όσο για σένα που η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, είναι καιρός να εξωτερικευτείς λίγο, αφού με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης, που παραμένει στους Διδύμους, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, στα θέματα εργασίας μην απαισιοδοξείς, γιατί διανύεις περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα φέρουν καλές εξελίξεις για εσένα. Στα οικονομικά, καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες. Σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν να προσέχεις αρκετά, ώστε να μην αυξηθούν τα χρέη σου και χάσεις τον λογαριασμό τους.



Αιγόκερως
22/12-19/1
Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Αιγόκερε, και πρέπει να κάνεις αρκετό κουράγιο, για να μπορέσεις να φέρεις ορισμένα θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη από σήμερα και στο εξής, με τη νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, και μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου με πολύ μεγάλη επιτυχία. Αρκεί να κάνεις θετικές σκέψεις για το μέλλον και να ξέρεις ότι θα έχεις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο έρωτας αλλά και ο ρομαντισμός θα παίξουν τον πρωτεύοντα ρόλο αυτήν την Παρασκευή στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Αιγόκερε. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν στην καθημερινότητά σου και να κάνεις κάτι διαφορετικό με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που είσαι στο ψάξιμο, μια καινούργια γνωριμία θα φέρει σήμερα μεγάλη χαρά στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, στα επαγγελματικά μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα που υπάρχουν στη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, ημέρα με αρκετά έξοδα θα είναι αυτή η Παρασκευή για εσένα, γι’ αυτό πρέπει επειγόντως να αποφύγεις τις περιττές σπατάλες και να φροντίσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.



Υδροχόος
20/1-19/2
Ευνοϊκή θα είναι αυτή η Παρασκευή για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, αφού καταφέρνεις με μεγάλη ευκολία να δρομολογήσεις τα σχέδια και τις αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου. Για να μπορέσεις όμως να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν και μπορεί να αποτελούν τροχοπέδη για την πορεία σου. Μετά, μπορείς να ασχοληθείς ενεργά και ανεμπόδιστα με το μέλλον σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει, φίλε Υδροχόε, και ο σύντροφός σου θα νιώσει πιο ερωτευμένος από ποτέ με την προσωπικότητά σου. Μην αφήνεις την ημέρα αναξιοποίητη και ζήτησέ του να ικανοποιήσει ό,τι τραβάει η ψυχή σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε προσκλήσεις και… προκλήσεις, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Μην τις θυσιάσετε στον βωμό της βαρεμάρας σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, εσύ που είσαι Υδροχόος, βάλε ένα σωστό και εφικτό πρόγραμμα και ασχολήσου ενεργά με τις βαρετές ευθύνες του επαγγέλματός σου. Ταυτόχρονα, θα καταφέρεις να κάνεις μία εποικοδομητική κουβέντα για την πορεία των οικονομικών σου, που παραμένουν πιο στάσιμα από ποτέ.


Ιχθείς
20/2,20/3
Ημέρα που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα, θα είναι αυτή η Παρασκευή για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου. Έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν, που σε αγχώνουν. Μην ανησυχείς όμως, θα καταφέρεις να τα εξομαλύνεις όλα και μάλιστα όσο πιο ικανοποιητικά γίνεται. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν, σε σημείο που θα αρχίζεις να αισθάνεσαι καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η σχέση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα νοιώσεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που σου προσφέρει ο σύντροφός σου. Για να του το ανταποδώσεις, δημιούργησε μία ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι και υποδέξου τον με ανοιχτή την αγκαλιά σου και με έντονα ερωτική διάθεση. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, εκμεταλλεύσου τη θέση της Σελήνης στο ζώδιό σου, για να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, ο δυναμισμός που θα έχεις θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν. Τα επιχειρήματα που θα έχεις για να αντιμετωπίσεις τους ανταγωνιστές σου, θα εκτιμηθούν και με το παραπάνω από τους συναδέλφους και συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, συνεχίζεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger