E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

O Νίκος Zήγρας ''καρφώνει'' τον εξάδελφο Άκη Τσοχατζόπουλο

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013


Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας και απόντος του πρώην υπουργού Εθνκής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ Ακη Τσοχατζόπουλου, ο Νίκος Ζήγρας άρχισε να "καρφώνει" τον εξάδελφό του.

Συγεκριμένα, κατά την ακροαματική διαδικασία της Πέμπτης, ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, μέσω του συνηγόρου του, αποκάλυψε στα δικαστήρια, πως οι μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα άλλαζαν αστραπιαία χέρια, ακόμη και με βαλίτσες.

Αναλυτικότερα, ο δικηγόρος του Ν. Ζήγρα είπε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ότι ο εντολέας του είχε πάρει βαλίτσα με χρήματα από τον Κύπριο πρώην υπουργό, Ντίνο Μιχαηλίδη.

Τα χρήματα αυτά, όπως ανέφερε ο συνήγορος, προορίζονταν για την αγορά του ακινήτου της οδού Δεινοκράτους.

Ο εφοριακός, Παναγιώτης Βλάχος, συνεχίζοντας την κατάθεσή του, επισήμανε ότι τα χρήματα (μετρητά σε βαλίτσες) κινούνταν μεταξύ εταιρειών και φυσικών προσώπων.

Τα πρόσωπα, πρόσθεσε, δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους και ούτε βέβαια με τα αντισταθμιστικά οφέλη, για να δικαιολογούνται.

Τόνισε, επίσης, ότι πίσω από τις εταιρείες-οχήματα ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ισχυρισμός που προκάλεσε την αντίδραση των συνηγόρων υπεράσπισης του πρώην υπουργού.

http://directnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger