E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Θρίλερ με τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης στη Βοστώνη

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013


Όπως μετέδωσε αρχικά το CNN oι αμερικανικές Αρχές προχώρησαν σε ταυτοποίηση και συνέλαβαν έναν ύποπτο για την βομβιστική επίθεση που έλαβε χώρα στην Βοστώνη την Δευτέρα.

Την είδηση της σύλληψης επιβεβαίωσαν τα Associated Press και Fox, σε αντίθεση με το NBC και το CBS που τόνισαν ότι δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη ακόμα. ΄Οπως τελικά απεδείχθη ο ύποπτος ταυτοποιήθηκε ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει ακόμα  σύλληψη, κάτι που επιβεβαίωσε και η αστυνομία της Βοστώνης.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες πρόκειται για έναν «σκουρόχρωμο άνδρα».

Όπως δήλωσε νωρίτερα στο CNN μη κατονομασμένη πηγή, η οποία πρόσκειται στις διωκτικές Αρχές της Βοστώνης, οι ερευνητές έχουν πραγματοποιήσει «σημαντική πρόοδο» στις έρευνες.
Φαίνεται ότι οι αρχές επικεντρώθηκαν στο συγκεκριμένο άτομο έπειτα από ανάλυση βίντεο που ελήφθη από κάμερα κλειστού κυκλώματος σε παρακείμενο πολυκατάστημα.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ένα «σπουδαίο εύρημα», ενώ και η Boston Globe επιβεβαιώνει την είδηση αναφέροντας μάλιστα ότι οι αρχές έχουν στην κατοχή τους ένα βίντεο με τον ύποπτο να μεταφέρει μια μεγάλη μαύρη τσάντα και να την ρίχνει στο σημείο της δεύτερης έκρηξης.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger