E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΧΑΜΟΣ στη ΝΕΤ με την Έλλη Στάη – αρνήθηκε να διαβάσει είδηση!!!

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013


Βαριά τα σύννεφα στο Μαξίμου για την κεντρική παρουσιάστρια της ΝΕΤ, Έλλη Στάη. Νέο κρούσμα καταγράφηκε στη σημερινή απογευματινή σύσκεψη του δελτίου στις 7.00…. Όταν η δημοσιογράφος, παρουσία του διευθυντή ειδήσεων, Βασίλη Θωμόπουλου, της Οντίν Λιναρδάτου, του Γιώργου Ευθυμίου, της Κικής Αγγελοπούλου και άλλων στελεχών, αρνήθηκε να διαβάσει το «on» για τη χθεσινή δεξίωση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Παρασκήνιο».

Η δημοσιογράφος εκνευρισμένη μίλησε με υποτιμητικά σχόλια για την εφημερίδα, αλλά και την δεξίωση… με αποτέλεσμα στο ραδιομέγαρο να σημειωθεί ταραχή… Όταν ενημερώθηκε για τις εξελίξεις ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης, Αιμίλιος Λιάτσος έδωσε εντολή να τηρηθεί το σενάριο των ειδήσεων όπως είχε αποφασιστεί αρχικά.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια λέγεται ότι επέμεινε στην αρχική της άρνηση και πρότεινε η είδηση να διαβαστεί από άλλη δημοσιογράφο, τη στιγμή που η ίδια επιλέγει να βγάζει στα «παράθυρα» του δελτίου, άλλους έγκριτους φυσικά δημοσιογράφους της αρεσκείας της! Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του περιστατικού περίσσεψαν οι βεντετισμοί της Έλλης Στάη, καθώς και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί για τη μετάδοση της είδησης!

Τέλος, για να μην κορυφωθεί η κρίση και σε μια προσπάθεια να αμβλυνθεί η ένταση, ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης, Αιμίλιος Λιάτσος, ζήτησε να προχωρήσει κανονικά το θέμα με άλλον δημοσιογράφο – υιοθετώντας, την πρόταση της δημοσιογράφου, συμπληρώνοντας όμως ότι θα αποφασίσει για τα συνεχή κρούσματα με την Έλλη Στάη τα επόμενα 24ώρα.

Ομολογουμένως το κλίμα για την Έλλη Στάη είναι πολύ βαρύ… Λαμβάνοντας υπόψιν και το τελευταίο κρούσμα που είχε αποκαλύφθεί πριν λίγες ημέρες, το οποίο δυσαρέστησε μάλιστα και τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, όταν η δημοσιογράφος είχε επικαλεστεί άγνωστη έρευνα για να σχολιάσει, «Είναι πολύ κακή η εικόνα της χώρας μας», σε συνδυασμό με τις πολύ κακές επιδόσεις του δελτίου ειδήσεων – σημειωτέον, εχθές έκλεισε με μέσο όρο μόλις 2,3% – προμηνύει δυσάρεστες εξελίξεις!

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger