E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τρία άτομα μας πυροβόλησαν 12 φορές – Μαρτυρία σοκ από την Μανωλάδα

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013


Λεπτό προς λεπτό την κάθε στιγμή από την ρατσιστική επίθεση που έζησε στην Μανωλάδα Ηλείας περιέγραψε στην κάμερα ένας αλλοδαπός από το Μπανγκλαντές.
Μιλώντας στο ilialive.gr, ο άνδρας μιλάει για την κατάσταση που ζούσαν στις εγκαταστάσεις τους τελευταίους μήνες και πως ήταν απλήρωτοι.
Ήμασταν 200 άτομα, πήγαμε να ζητήσουμε τα λεφτά μας, είπε ο νεαρός και συνέχισε λέγοντας πως τους επιτέθηκαν τρία άτομα αυτοί που τους πυροβόλησαν. Οι πυροβολισμοί σύμφωνα με τις μαρτυρίες ήταν περίπου δώδεκα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν περισσότεροι από 30 εργάτες.


http://www.koolnews.gr/

Share this article :

2 σχόλια:

  1. Οι Ελληνοκάπηλοι εφοπλιστές, οι άρπαγες του αίματος και του ιδρώτα των ναυτικών μας, βρήκαν, τους άρπαγες της νύκτας του αίματος και του ιδρώτα του λαού μας, εφιάλτες χρυσαλήτες και ετοιμάζονται. Χρηματοδοτούν τους ΧΡΥΣΑΛΗΤΕΣ λιποτάκτες, τους νταβατζήδες(κυριολεκτικά) , τους μπράβους της νύχτας και τους εμπόρους λευκής σάρκας και ‘’άσπρης σκόνης’’. Χρηματοδοτούν την φασιστική αλητεία και ‘’αποσπούν’’ ψήφους και ευμενή συμπεριφορά στη βουλή. Χρηματοδοτούν τους μεταφορείς της ‘’σκόνης’’ και της σάρκας και τους υπόσχονται..ρύζι και παρθένες;
    Είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσοι προδότες, ψεύτες, λιποτάχτες, μπράβοι , νταβατζήδες(κυριολεκτικά) στην Ελλάδα μας και να θέλουν να γίνουν Έλληνες οι χιτοαπόγονοι;
    Γιατί άραγε; Τι έχουν κατά νου;
    Ετοιμάζουν ΕΜΦΥΛΙΟ ! ώστε να διαλύσουμε σαν κράτος; Ετοιμάζουν εμφύλιο για να μας εκμεταλλευθούν όπως το 1952 με το σχέδιο Μάρσαλ, που εμείς χρεωθήκαμε και αυτοί πήραν τα λεφτά και γίνανε εφοπλιστές; Ετοιμάζουν ‘’ανωμαλία’’ και δραχμοποίηση για να μας αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί.
    Ή ψάχνουν για έμμισθους πολιτικά φονιάδες για φασιστοναζιστικά προγεφυρώματα;
    Υπάρχουν Έλληνες που πουλάνε την Ελλάδα και την ίδια στιγμή μιλάνε για αίμα, δόξα και τιμή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ, ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ;


    Ποιος θα ανοίξει το φάκελο της Κύπρου;

    ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ(ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ) ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ;

    Ο ρόλος των Αμερικανών, το παλάτι, οι συνταγματάρχες και...
    οι στρατηγοί
    Από τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης απαντήθηκαν δύο βασικά ερωτήματα: Επανάσταση ή πραξικόπημα; Διαρκές ή στιγμιαίο το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας; Οι απαντήσεις είναι γνωστές.
    Ήταν πραξικόπημα… γι’ αυτό και δικάστηκαν 21 επίορκοι αξιωματικοί, που τα κατάφεραν (μόνοι τους!) να πάρουν την εξουσία.
    Και ήταν στιγμιαίο, γι’ αυτό και δεν δικάστηκαν 139 ευυπόληπτοι πολίτες οι οποίοι επάνδρωσαν τις χουντικές «κυβερνήσεις». Αναπάντητο έμενε το κύριο ερώτημα: Ήταν καθαρά ελληνική υπόθεση ή μια δικτατορία made in USA — η πρώτη σε ευρωπαϊκή χώρα; Τα όσα είχαν προηγηθεί είναι γνωστά:
    Η Ιστορία της προδοσίας της Κύπρου παραμένει ακόμη «ΘΟΛΗ» !
    Είναι μοναδική ευκαιρία να ζητήσει η Χρυσή αυγή το ‘’ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ’’.
    Ισχυρίζονται ότι αποτελούν συνέχεια της 21ης Απριλίου.
    Έτσι θα μάθουμε ΔΥΟ πράγματα :
    1). Αν είναι συνέχεια η Χρυσή Αυλή της Χούντας του 1967 ή μας δουλεύουν;
    2). Ποια είναι η αλήθεια; ΠΟΙΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΚΥΠΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger