E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σε κέντρο αποτοξίνωσης μπήκε πρωταγωνιστής δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013


Σε κέντρο αποτοξίνωσης μπήκε εθελοντικά ο 30χρονος Κόρι Μόντεϊθ, γνωστός στο ευρύ κοινό από τον ρόλο του στο Glee, εξαιτίας του προβλήματος κατάχρησης αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών που αντιμετωπίζει.
«Ο Κόρι ζητάει να σεβαστείτε την προσπάθειά του να λάβει τα κατάλληλα μέτρα ώστε να γίνει καλά». Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του 30χρονου Καναδού, επιβεβαιώνοντας την είδηση που δημοσίευσε το People και η οποία έφτασε μέχρι την λίστα με τα δημοφιλή άρθρα της Huffington Post.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ανερχόμενος ηθοποιός (σ.σ. που είναι ζευγάρι με την συμπρωταγωνίστριά του στο Glee, Λια Μισέλ) μιλάει για τα προβλήματα εθισμού που αντιμετωπίζει. Και τα οποία όλοι ήλπιζαν ότι τα έχει ξεπεράσει οριστικά.
Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της συνέντευξης που είχε δώσει στο Parade το 2011 είχε δηλώσει πως «Έκανα κοπάνες από το σχολείο και κάπνιζα μαριχουάνα πριν γίνω 16. Εκείνη την εποχή ήμουν εκτός ελέγχου. Είχα σοβαρά πρόβλημα με τα ναρκωτικά. Έκανα ότι έβρισκα, σε όσο μεγαλύτερη ποσότητα μπορούσα. Τότε έκανα για πρώτη φορά αποτοξίνωση. Αλλά, όταν επέστρεψα, άρχισα και πάλι να κάνω ναρκωτικά».

http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger