E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο κληρονόμος της Max Factor στη «στενή» για βιασμούς!

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013



Σε ποινή φυλάκισης διάρκειας 124 χρόνων καταδικάστηκε ο κληρονόμος του οικονομικού κολοσσού Max Factor, Άντριου Λούστερ, για επαναλαμβανόμενους βιασμούς!
Συγκεκριμένα, το δικαστήριο της Καλιφόρνια έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο, για τους συνεχείς βιασμούς τριών γυναικών και άλλα συναφή εγκλήματα. Η τελεσίδικη ποινή, θα ανακοινωθεί τον Απρίλη, αλλά αναμένεται, πως ο 49χρονος, θα περάσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωή του, πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.
Το συγκεκριμένο άτομο, είχε καταδικαστεί και το 2003, ερήμην του -αφού το «έσκασε» για το Μεξικό- για 86 αδικήματα, μεταξύ των οποίων υπήρχε βιασμός γυναίκας, η οποία ήταν μεθυσμένη.
Όπως ήταν λογικό, τα κοντινά του πρόσωπα, έπεσαν από τα σύννεφα όταν έμαθαν για τις κατηγορίες που επιβαρύνουν τον Λούστερ, καθώς οι περισσότεροι τον χαρακτηρίζουν ως «ένας μεγάλο παιδί». Οι ίδιοι, πιστεύουν, πως ο λόγος που τον έφερα σε σημείο να παρουσιάσει παραβατική συμπεριφορά, δεν είναι άλλος, από το γεγονός πως δεν είχε ποτέ μια πραγματική δουλειά, αφού από τη στιγμή που γεννήθηκε είχε την αυτοκρατορία των καλλυντικών –και το ταμείο της- στα «πόδια» του.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger