E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απολύθηκε γιατί πάλεψε με έναν καρχαρία

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013


Η γενναιότητα ενός Βρετανού που τόλμησε να τα βάλει με έναν καρχαρία σε μια παραλία της Αυστραλίας δεν εκτιμήθηκε όπως έπρεπε από το αφεντικό του που τον. . . απέλυσε αφού την περίοδο εκείνη ο "ήρωας" είχε πάρει άδεια για λόγους ασθενείας, υποστηρίζοντας ότι έπασχε από υπερκόπωση.

Σε ένα βίντεο που έκανε το γύρο του κόσμου, ο 62χρονος Πολ Μάρσαλσι διακρίνεται να αρπάζει από την ουρά έναν καρχαρία μήκους 1,8 μέτρων προκειμένου να προστατεύσει τα παιδιά που έπαιζαν στην παραλία, κοντά στο Μπρισμπέιν. Στη συνέχεια, ο Μάρσαλσι κατάφερε να απομακρύνει τον καρχαρία από την ακτή.

Επιστρέφοντας στο Μέρτιρ Τάιντφιλ, στη Βρετανία, ο Μάρσαλσι και η σύζυγός του Γουέντι, 56 ετών —που επίσης είχε αναρρωτική άδεια— ήρθαν αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη: ο εργοδότης τους, μια φιλανθρωπική οργάνωση για την προστασία των παιδιών, τους απέλυσε.

Ο 62χρονος σήμερα δήλωσε "απογοητευμένος" από τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισαν. "Αν δεν είχα σώσει τα παιδιά στην παραλία εκείνη την ημέρα, η γυναίκα μου κι εγώ θα είχαμε ακόμη τις δουλειές μας. Θα φανταζόταν κανείς ότι, αφού επρόκειτο για οργάνωση προστασίας των παιδιών, θα μου έλεγαν μπράβο. Πού θα βρω δουλειά τώρα;" είπε στην ουαλική ιστοσελίδα WalesOnline.

Στην επιστολή που του έστειλε ο εργοδότης του εκφράζει την έκπληξή του: "Μολονότι δεν ήσασταν σε θέση να εργαστείτε, ήσασταν αρκετά καλά για να πάτε στην Αυστραλία, σύμφωνα με ένα πρόσφατο βίντεο" ενώ σε άλλη επιστολή επισημαίνει ότι "έχει χάσει την εμπιστοσύνη του" στο πρόσωπό του και για το λόγο αυτό αποφάσισε να τον απολύσει.

http://www.newsit.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger