E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έλληνας μοντέλο σε νοσοκομείο με σπασμένο... όργανο !!!

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013



Το αγόρι αυτό εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα ζει έναν εφιάλτη... 

Νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική στην Κωνσταντινούπολη με σπασμένο πέoς. Δυστυχώς για τον ίδιο η οποία μετακίνηση ή επιστροφή στην πατρίδα κρίνεται από τους γιατρούς απαγορευτική καθώς η βλάβη που υπέστη κατά την διάρκεια "πράξης" είναι σοβαρή.

Τι συνέβη;

Ο νεαρός άντρας βρίσκεται συχνά στην Τουρκία για δουλειές. Βλέπετε η αναδουλειά εντός των συνόρων έχει οδηγήσει πολλά μοντέλα στη γειτονική χώρα. Κι αυτό δεν είναι τυχαίο καθώς οι Τούρκοι είναι καλοπληρωτές-πληρώνουν σε δολάρια- και δεν καθυστερούν ποτέ στις πληρωμές τους.

Πέρα από τις επαγγελματικές δουλειές όμως υπάρχουν και οι «μαύρες» εργασίες. Τα βαρέα και ανθυγιεινά. Οι συμμετοχές σε ομαδικά πάρτι εύπορων Τούρκων σε σπίτια κοντά στον Βόσπορο που πληρώνονται πολλά περισσότερα από έναν ή δυο καταλόγους. Έτσι και ο νεαρός. Μπήκε στο κόλπο και γλυκάθηκε. Τα χρήματα; Πολλά. Όπως και οι ανέσεις.

Όμως η κακιά στιγμή δεν άργησε να έρθει. Την Πέμπτη 7 Μαρτίου νωρίς το πρωί ο πρωταγωνιστής μας… φεύγει με τρομερούς πόνους από ένα πάρτι για την ιδιωτική κλινική. Ο λόγος; Το σπασμένο πέoς. Συμμετείχε σε διαγωνισμό ενός club για ολονύκτιες συνευρέσεις αλλά δυστυχώς γι αυτόν μια από τις περιστασιακές συντρόφους του, δεν πρόσεξε και έπεσε με δύναμη πάνω του. Ακούστηκε ένα κρακ σχεδόν αμέσως το σημείο πάνω και γύρω από την γενετήσια ορμή του μελάνιασε και τα ουρλιαχτά του ακούστηκαν σε όλο το σπίτι.

Τα τελευταία νέα θέλουν το νεαρό να μένει μέσα στο νοσοκομείο για ακόμη δέκα μέρες. Πλήρης αποκατάσταση σύμφωνα με πληροφορίες δε θα υπάρξει αλλά τουλάχιστον θα μπορεί κάποια στιγμή να καλύπτει κάποιες από τις ανάγκες του!

tsekouratoi.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger