E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποινή φυλάκισης 40 ετών αντιμετωπίζει η «πιο σέxι χάκερ»

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013


Η 24χρονη Kristina Svechinskaya είναι η «πιο σέxι χάκερ», που κατηγορείται για την συμμετοχή της σε διεθνές κύκλωμα που χρησιμοποιούσε εκατοντάδες πλαστούς λογαριασμούς για να κλέψει εκατομμύρια δολάρια από τράπεζες.

Στις 19 Απριλίου η 24χρονη αναμένει την απόφαση του δικαστηρίου για την εμπλοκή της στην απάτη αυτή. Μάλιστα τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται μπορεί να της στοιχίσουν συνολικά 40 χρόνια ζωής στην φυλακή.

Συγκεκριμένα, η Kristina φέρεται να άνοιξε λογαριασμούς με ψευδώνυμο, στους οποίους κατέθεσε 35.000 δολάρια και έκανε ανάληψη 11.000. Η ίδια μάλιστα εμφανίζεται να χρησιμοποίησε, πλαστά διαβατήρια.

Παρά τον τίτλο που της έχει αποδοθεί, η Svechinskaya για τους γνώστες δεν θεωρείται «χάκερ». Ο όρος που χρησιμοποιείται για όσους εμπλέκονται σε ανάλογες υποθέσεις είναι... «μουλάρια που κουβαλούν λεφτά».

Οι απατεώνες βασίζονται σε «επτά θανάσιμες αδυναμίες» που αναζητούν στο Διαδίκτυο για να εντοπίσουν χρήστες που θα δεχτούν να συνεργαστούν μαζί τους. Μια από αυτές, είναι το σεξαπίλ, χαρακτηριστικό που ταίριαζε απόλυτα στο προφίλ της Kristina Svechinskaya.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger