E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αναστασιάδης: Θα πληρώσω τους Ευρωπαίους με το ίδιο νόμισμα

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013



Εκνευρισμένος και προβληματισμένος φαίνεται ότι είναι ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης ο οποίος δεν αποκλείεται να καταγγείλει ο ίδιος το νομοσχέδιο για κούρεμα των καταθέσεων που κατατείθεται στην κυπριακή Βουλή.
Όπως μεταδίδει το newmoney.gr επικαλούμενο συνεργάτη του Κύπριου προέδρου «ο κ. Αναστασιάδης είναι προβληματισμένος για το κατά πόσο μια τόσο σοβαρή απόφαση για το μέλλον του νησιού θα πρέπει να ληφθεί με μόλις μία ψήφο υπέρ στη Βουλή». Ο ίδιος άνθρωπος που βρίσκεται στο στενό περιβάλλον του προέδρου διαμηνύει επίσης πως στις σκέψεις του κ. Αναστασιάδη είναι ακόμα και δεύτερο, εξόχως καταγγελτικό προς τη Γερμανία διάγγελμα με το οποίο θα ανακοινωθεί κι επισήμως η απόσυρση του νομοσχεδίου.
«Να μην σας φανεί περίεργο ο κ. Αναστασιάδης να σύρει τη διαδικασία ακόμα και πέραν της αυριανής ημέρας. Κι αυτό διότι θεωρεί πως όπως τον έριξε η κυρίοα Μέρκελ έτσι κι αυτός με την αβεβαιότητα που δημιουργεί η Κύπρος στις διεθνείς αγορές θα παίξει με τα νεύρα των Γερμανών» δηλώνει ο συνεργάτης του. Οι τελικές αποφάσεις ως προς τις προθέσεις πάντως του Κύπριου προέδρου θα ληφθούν μέχρι σήμερα το βράδυ.
Πάντως πηγές της Κυπριακής Δημοκρατίας δείχνουν ενοχλημένες και με το ΑΚΕΛ και τον τέως πρόεδρο κ. Χριστόφια τον οποίο καταγγέλλουν πως ενώ γνώριζε τις προθέσεις των Ευρωπαίων εταίρων από τα τέλη Δεκέμβρη «έσερνε» το θέμα και το άφησε να σκάσει στα χέρια του ΔΗ.ΣΥ και του νυν προέδρου.  

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger