E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σημάδια απιστίας .. εσύ τα βλέπεις;

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013


Πόσες φορές μπορεί να είδαμε διάφορες συμπεριφορές από τον σύντροφο μας και μας έβαλε σε σκέψεις. Κατά πόσο είναι αληθινός. 

Πόσες φορές πέρασε από το μυαλό σας η φράση «Μήπως  με απατάει;». Κορίτσια είναι πολύ δύσκολο να δεχτούμε ότι μας απάτησαν .Είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι ο άνθρωπος τις ζωής σου σε πρόδωσε αλλά θα πρέπει να ξέρουμε. 
Υπάρχουν σημάδια που μαρτυρούν μια πιθανή τέτοια κατάσταση χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι ισχύουν για όλους τους ανθρώπους, για όλες τις σχέσεις-γάμους –καταστάσεις.
Κάποια από αυτά  είναι τα εξής:
1) Ξαφνικά αρχίζει να προσέχει τον εαυτό του περισσότερο. Γράφετε γυμναστήριο ενδιαφέρετε περισσότερο από ότι συνήθως για το τι θα φορέσει πως φαίνεται ,εάν είναι ωραίος .Αγοράζει  και φοράει άρωμα ενώ τόσα χρόνια δεν «καίγονταν» να βάλει κιόλας.
2) Εξαφανίζεται για ώρες. Πόσες φορές των έχεις πάρει και ξαναπάρει τηλέφωνο και δεν το σηκώνει για ώρες. Και μετά από τόσες ώρες εμφανίζεται επιτέλους και λέει ότι είχε δουλειά ή δεν το άκουγε ή κοιμόνταν και το είχε στο αθόρυβο. Και συν το ότι σου κάνει σκηνή που των πείρες τόσες φορές τηλέφωνο. Και αυτό ξέρεις…για να τραβήξει την προσοχή σου σε αυτό και να «ξεχάσεις» το ότι τόσες ώρες σε έγραφε.
3) Αδιαφορία. Αδιαφορεί για σένα ,τι κάνεις πως περνάς, αν είσαι καλά, τα πιθανά πράγματα που σε απασχολούν. Σε θυμάται όποτε των βολεύει αυτών  και αδιαφορεί για τα προβλήματα που έχετε στην σχέση και δεν τον ενδιαφέρει να λυθούν.
4) Ξοδεύει χρήματα για λόγους ανύπαρκτους και εννοείτε στην αρχή δεν το κατάλαβες αλλά κάποια στιγμή πόσο να κρυφτεί και ειδικά αν μένετε στο ίδιο σπίτι.
5) Αλλαγή ερωτικής διάθεσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να είναι προς το «κακό» η αλλαγή, αλλά μπορεί να είναι και προς το «καλό».
6) Όταν είστε μαζί χαμηλώνει το κινητό  ή το έχει πάντα στην τσέπη του λες και είναι χρυσός ή βάζει κωδικό στο κινητό του. Και αν δεν είχε τίποτα να κρύψει κορίτσια γιατί κάνει σαν τρελός; Γιατί κάνει σκηνή ολόκληρη όταν αγγίζεις  το κινητό του;
7) Αποφεύγει να μένετε μόνη σας. Κανονίζετε να βγείτε και  εννοείτε ότι πάντα θα είστε με παρέα. Πόσες φορές ακούσατε την φράση «Τι θα κάνουμε μόνοι μας έξω;» και ενώ είστε έτοιμη να σκάσετε από τα νεύρα σας για την βλακεία μου «αμόλησε» αποφασίζετε να μην το σχολιάσετε και κανονίζετε με παρέα.
Αυτές μπορεί να είναι κάποιες ενδείξεις ότι πιθανών σε απατά. Σίγουρα δεν μπορείς να ξέρεις εάν δεν δεις κάτι με τα μάτια σου και σίγουρα δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι για να ισχύει για όλους. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι για να κρατήσεις μια σχέση, ένα γάμο απαιτείται μεγάλη δύναμη, υπομονή, εφευρετικότητα, καθημερινό αγώνα. Και όλα αυτά γιατί για  την αγάπη δίνουμε  εξετάσεις κάθε μέρα .Και εάν τα περισσότερα αποτελέσματα μας δεν είναι καλά μάλλον κάτι κάνουμε λάθος.

http://www.dynamikhgynaika.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger