E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σοκαρισμένοι οι «Βασιλιάδες»: τι λένε για τον Τόμας

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013


«Παγωμένοι» δηλώνουν οι άνθρωποι που συνεργάστηκαν με τον Τόμας Πρωτόπαπα: με δηλώσεις τους, οι πρωταγωνιστές των «Βασιλιάδων», αλλά και άλλοι άνθρωποι της showbiz, στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους στον νεαρό ηθοποιό και όλη τους τη θετική ενέργεια!

Είναι η πέμπτη μέρα που ο Τόμας δεν εμφανίστηκε στο γύρισμα του «Dr. Cook», εκεί όπου τον περίμεναν το μοιραίο πρωί της Κυριακής και ποτέ δεν έφτασε... Είναι η πέμπτη μέρα που ο Τόμας δεν τους κοιτάει με το πανέμορφο βλέμμα του, δεν τους χαμογελά και δεν τους κάνει τα αστεία του, παρά το ότι εκείνοι είναι δίπλα του, στο νοσοκομείο.

Νίκος Αναδιώτης, Παναγιώτης Βλάχος, Κατερίνα Γερονικολού είναι μερικοί μόνο από τους «Βασιλιάδες» που περνούν καθημερινά την πόρτα του ΚΑΤ για να επισκεφτούν τον φίλο και συνάδελφό τους, αλλά και να δώσουν κουράγιο στην οικογένειά του.

«Σοκαρίστηκα όταν το άκουσα! Προσπαθούσα να το επαληθεύσω γιατί πολλές φορές έχουν βγει ράδιο αρβύλες για την υγεία ηθοποιών! Παρακαλούσα να είναι ψέμα, αλλά δεν είναι. Είναι δυνατό παιδί και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει», δήλωσε η Βασιλική Ανδρίτσου, ενώ η Μάρθα Καραγιάννη είπε: «έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ! Παρακολουθώ συνεχώς τα sites για να μαθαίνω νέα. Εύχομαι και ελπίζω στο Θεό να τον έχει καλά, να γίνει ένα θαύμα».

Η μητέρα του Τόμας στους «Βασιλιάδες», η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, με δυσκολία συγκράτησε τη συγκίνησή της: «δεν θέλω να πω ευχή. Είναι εν ζωή και θέλω να πάνε όλα καλά», απάντησε όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν τι εύχεται για τον νεαρό ηθοποιό.

Για το θαύμα προσεύχονται και πολλοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου κι ας μη είχαν συνεργαστεί μαζί του. Συγκλονισμένοι είναι εκείνοι που τον περίμεναν στο «Dr. Cook», κάποιοι εκ των οποίων πέρασαν από το σημείο του ατυχήματος αλλά ούτε που τους πέρασε από το μυαλό ότι το κατεστραμμένο αμάξι ανήκε στον Τόμας...


star

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger