E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Sex Το body language των γυναικών!

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013


Mάθετε πόσο σας θέλει, από την γλώσσα του σώματός της
Οι γυναίκες άλλα λένε και άλλα εννοούν, είναι αλήθεια. Το γεγονός προβλημάτισε ιδιαίτερα τους άντρες στους προηγούμενους αιώνες, αλλά το καλό με τον σύγχρονο άντρα είναι ότι έχει στο πλευρό του χίλια δυο εγχειρίδια για να αποκρυπτογραφήσει το γυναικείο φύλο. Τα πιο σημαντικά κατά τη γνώμη μου, πιο σημαντικά και από τα βιβλία τύπου ‘‘Οι άντρες απ΄ τον Άρη, οι γυναίκες απ΄ την Αφροδίτη‘‘ είναι τα βιβλία για την γλώσσα του σώματος. Στην περίπτωση των γυναικών, είναι πολύ πιο σημαντικό να διαβάζετε αυτό που λέει το σώμα τους, κι όχι αυτό που λένε τα χείλη τους.
Ας πούμε ότι φλερτάρετε μια γυναίκα που μόλις γνωρίσατε. Πώς ξέρετε αν όντως της αρέσετε κι ότι δεν προσπαθεί απλά να είναι ευγενική μαζί σας; Πριν από μερικά χρόνια που έπαιρνα συνέντευξη στον Alan Pease, τον Mr Body Language, μου είχε πει δύο πολύ βασικά τιπς για να σας μεταφέρω. Αν μια γυναίκα με την οποία μιλάτε, γέρνει το κεφάλι της στον λαιμό, από τη μια πλευρά, της αρέσετε και θέλει να μάθει περισσότερα για εσάς. Αν την ώρα που σας μιλά στριφογυρίζει μια τούφα απ΄ τα μαλλιά της γύρω από το δάχτυλό της, ή αν παίζει γενικά με τα μαλλιά της, είναι σημάδι ότι της αρέσετε, ότι μπαίνει in the game. Σε αυτά προσθέστε επίσης αν αλλάζει κάτι στο βλέμμα της. Καρφωθείτε στα μάτια της. Αν οι κόρες διαστέλλονται καθώς σας μιλάει, την έλκετε. Κοιτάξτε τα χείλη της, αν τα σουφρώνει ελαφρά. Ή αν φουσκώνουν μόνα τους ελαφρά. Όταν έχει αρχίσει ήδη να συγκεντρώνεται αίμα λόγω έλξης και διέγερσης στα κάτω χείλη, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει ταυτόχρονα και στα πάνω χείλη, έτσι είναι φτιαγμένο να λειτουργεί το γυναικείο σώμα. Αν σας σκέφτεται σεξουαλικά την ώρα που τις μιλάτε, τα μάγουλά της γίνονται επίσης πιο κόκκινα, όχι από ντροπή για όσα σκέφτεται, αλλά από την αύξηση της κυκλοφορίας τους αίματος.
Αν τώρα είστε σε ραντεβού με αυτήν την γυναίκα, δεν βλέπετε κάποια από τις παραπάνω ενδείξεις και θέλετε να καταλάβετε αν της αρέσετε ή όχι, αν πηγαίνει καλά το ραντεβού, κάντε κάτι πολύ απλό. Καθώς μιλάτε απέναντί της κλίνετε το σώμα σας λίγο αριστερά, και παρατηρείστε αν θα κάνει κι εκείνη το ίδιο. Ή αν όταν φέρετε το ποτό σας στα χείλη σας, θα πιει κι εκείνη απ΄ το δικό της. Σκύψτε λίγο για να έρθετε πιο κοντά της και παρατηρείστε αν κι εκείνη θα φέρει το σώμα της πιο κοντά σας. Αν ναι, αρέσετε σε αυτήν την γυναίκα και προσπαθεί να έρθει κοντά σας, να αναπτύξει την οικειότητα που χρειάζεται. Για να πέσει στο κρεβάτι μαζί σας…
Φυσικά οι περισσότεροι άντρες φίλοι μου μού λένε ‘‘ναι, καλά, πού να καταλάβεις τώρα το φύλο που μπορεί να υποδύεται μέχρι και οργασμό‘‘. (Εντάξει, και οι άντρες είναι το φύλο που υποδύεται ολόκληρες σχέσεις, μπορείς να τους καταλάβεις;). Τα πράγματα είναι απλά. Όταν μια γυναίκα είναι διεγερμένη, η αναπνοή της γίνεται γρήγορη και κοφτή. Κι αυτό γιατί η καρδιά της χτυπά πιο γρήγορα, ενώ τα εσωτερικά όργανα και οι εσωτερικοί μύες χρειάζονται περισσότερο οξυγόνο καθώς το σώμα ετοιμάζεται για οργασμό. Αν μπορείτε να ακούσετε την αλλαγή της αναπνοής της, είστε σε καλό δρόμο. Αν νιώσετε τον χτύπο της καρδιάς της, επίσης είστε σε καλό δρόμο. Αν αναπνέει νορμάλ μετά τον οργασμό της, τότε ok, υποδύθηκε οργασμό. Όχι γιατί είναι ψεύτρα, αλλά γιατί είναι ευγενική και δεν θέλει να σας προσβάλλει.
Αν η φίλη σας μαζεύει τα δάχτυλά της και τρέμει την ώρα του σεξ, προφανώς περνά καλά. Αν τρίβει και σπρώχνει το σώμα της πάνω στο δικό σας, σημαίνει ότι το ζει όντως αυτό το σεξ. Αν, αντίθετα, κάθετε εκεί πέρα ξαπλωμένη κι ακούνητη, τότε αυτό το σεξ δεν σας πάει καλά. Αλλάξτε στάση, ή βγείτε από μέσα της και ξαναμπείτε αργά, προσέχοντας πώς αντιδρά το σώμα της όταν είστε στην αρχή του κόλπου-το πιο ευαίσθητο σημείο του.
Αν γραπώνει τους γλουτούς σας και τους τραβά πάνω της για να μπείτε πιο βαθιά, είστε σε καλό δρόμο. Το σεξ σας πηγαίνει καλά όταν οι κινήσεις σας από το σημείο αυτό και πέρα συγχρονίζονται- έτσι είναι φτιαγμένα να έρχονται τα ανθρώπινα σώματα σε οργασμό, με συγχρονισμένες κινήσεις. Νιώθει πάθος και έξαψη όταν σας αγκαλιάζει με τα χέρια της, πιάνει το κεφάλι σας ή κρατά στην γροθιά της τα σεντόνια. Αν τα χέρια της είναι πάνω στο δικό της σώμα, δε νιώθει μεγάλη έξαψη, ή δε νιώθει άνετα.
Προσέξτε τις κινήσεις του κόλπου της. Ο τοίχος του κόλπου είναι ένας πολύ δυνατός μυς. Αν τον σφίγγει γύρω από το πέος σας, το κάνει για να νιώσει μεγαλύτερη ηδονή κατά τη διάρκεια αυτού του σεξ. Όταν έρχεται σε οργασμό επίσης μπορεί να νιώσετε σφίξιμο γύρω απ΄ το πέος σας. Ή να νιώσετε τους σπασμούς του κόλπου. Αν δε νιώσετε καθόλου σφίξιμο, μην πανικοβάλλεστε. Ίσως σας αφήνει να μπείτε πιο βαθιά. Ή ίσως η αίσθηση που έχει αυτή την στιγμή είναι ιδανική για να έρθει σε οργασμό. Πάντως όταν μια γυναίκα σας λέει ότι έρχεται, δεν το κάνει για να σας παραπλανήσει, προφανώς έρχεται όντως, οπότε απαγορεύεται ρητά να αλλάξετε στάση και ρυθμό.
Μετά από έναν καλό οργασμό, οι περισσότερες νιώθουν ρίγη όταν τους χαϊδεύουν την σπονδυλική στήλη. Άλλες σηκώνονται στη μέση της νύχτας να σας μαγειρέψουν, να σας κάνουν ντους, μασάζ- αναμφισβήτητα ήταν πραγματικός οργασμός. Κι άλλες παθαίνουν λογοδιάρροια – αν μια γυναίκα θέλει ξαφνικά να μάθετε τα πάντα για εκείνη, ήταν δυνατός εως λιποθυμικός οργασμός…

SociaLMagazinE

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger