E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σοκ: Δελεάζουν 12χρονο με σνακ και στην συνέχεια τον εκτελούν εν ψυχρώ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013


Ο άτυχος 12χρονος Μπαλαχάνδραν Πραμπακάραν ήταν ένα θύμα στην εμφύλια διαμάχη ανάμεσα στην κυβέρνηση της Σρι Λάνκα και τους αντικαθεστωτικούς.
Συγκεκριμένα, είχε την ατυχία να είναι γιος του ηγέτη της οργάνωσης «Liberation Tigers», Βελουπιλάι Πραμπακάραν. Ο μικρός ανυπεράσπιστος πιτσιρικάς είχε βρεθεί με πέντε σφαίρες στο στήθος κατά το τέλος του εμφυλίου πολέμου στη Σρι Λάνκα.
Καινούριες φωτογραφίες του 12χρονου έρχονται στο φως λίγο πριν το φόνο του, σύμφωνα με τις οποίες αποδεικνύεται ότι σκοτώθηκε από τις καθεστωτικές δυνάμεις χωρίς να προκαλέσει.
Οι φωτογραφίες είχαν παρθεί κατά το τέλος του πολέμου, τον Μάιο του 2009 και δείχνουν τον Μπαλαχάνδραν να τρώει δίπλα σε ένα πάγκο με φαγητό, αφού είχε κρατηθεί αιχμάλωτος. Οι επόμενες εικόνες, που τραβήχτηκαν μερικές ώρες αργότερα δείχνουν το νεκρό σώμα του άτυχου 12χρονου να κείτεται στο δρόμο, γεγονός που αποδεικνύει μία στυγνή εκτέλεση, επειδή ήταν γιος του γνωστού ηγέτη των αντικαθεστωτικών.
Το πιο εξοργιστικό μάλιστα είναι ότι οι φωτογραφίες πάρθηκαν σα λάφυρο από τους εκτελεστές του παιδιού! Σύμφωνα νε έκθεση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οι νεκροί έφτασαν τους 40.000 στους τελευταίους μήνες του 26ετούς εμφυλίου πολέμου. Οι φωτογραφίες θα προβληθούν σε φιλμ του φεστιβάλ  του ΟΗΕ στη Γενεύη.



http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger