E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

4 Πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν βάψετε τα μαλλιά σας ξανθά

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013



Πολλές γυναίκες αποφασίζουν να βάψουν τα μαλλιά τους ξανθά. Η αλήθεια είναι ότι τα ξανθά μαλλιά φωτίζουν περισσότερο το πρόσωπο και τραβούν πιο γρήγορα την προσοχή. Αυτό βέβαια δεν είναι πάντα απόλυτο. Όπως και να έχει, πολλές γυναίκες αποφασίζουν ότι θέλουν να έχουν ξανθά μαλλιά (και καλά κάνουν). Το ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα παρουσιάζει ορισμένα πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν βάψετε τα μαλλιά σας ξανθά.

1. Είστε σίγουρες ότι σας ταιριάζουν τα ξανθά μαλλιά;
Η αλήθεια είναι ότι τα ξανθά μαλλιά δεν ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Πολλές γυναίκες δείχνουν καλύτερα όταν όταν είναι ξανθές, ωστόσο σε ορισμένες γυναίκες ταιριάζουν περισσότερο τα καστανά μαλλιά.. Πριν πάρετε λοιπόν την τελική σας απόφαση, βεβαιωθείτε ότι τα ξανθά μαλλιά σας ταιριάζουν και ότι είστε σίγουρες για αυτή την απόφαση.
2. Δοκιμάστε τα ξανθά μαλλιά χωρίς να τα βάψετε
Υπάρχει άραγε τρόπος να δείτε τον εαυτό σας με άλλο χτένισμα μαλλιών ή άλλο χρώμα μαλλιών, χωρίς όμως να κάνετε πραγματικές αλλαγές στα μαλλιά σας; Η απάντηση είναι ναι. Η παρακάτω εφαρμογή σας επιτρέπει να δείτε τον εαυτό σας πώς θα ήσασταν με άλλο χτένισμα και χρώμα μαλλιών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε πειραματισμούς και να δείτε πώς θα φαίνεστε αν βάψετε τα μαλλιά σας ξανθά, χωρίς να χρειάζεται να πάρετε ρίσκο. Ανεβάστε μια φωτογραφία σας και δείτε τον εαυτό σας με ένα σωρό διαφορετικά χτενίσματα.

3. Αλλαγές στο μακιγιάζ
Οι ξανθές γυναίκες χρειάζεται να χρησιμοποιούν διαφορετικές αποχρώσεις στο μακιγιάζ τους σε σύγκριση με τις καστανές.
4. Διατήρηση και κόστος
Αν πρόκειται να το κάνετε, τότε να ξέρετε ότι θα πρέπει να βάφετε τα μαλλιά σας τόσο συχνά, έτσι ώστε να μην φαίνονται έντονα οι σκούρες τρίχες που θα εμφανίζονται στην ρίζα των μαλλιών σας.

http://www.dynamikhgynaika.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger