E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γιώργος Παπανδρέου: Η ζωή στο Μανχάταν με τη Lady Gaga και τον Ντε Νίρο

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013


Γείτονας με τη Lady Gaga τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, τον Ματ Ντέιμον, τον Ντένζελ Ουάσινγκτον, τον Μπρους Γουίλις, τη Μπιγιονσέ, τη Μαντόνα, τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και άλλα μεγάλα ονόματα του αμερικανικού star system είναι ο Γιώργος Παπανδρέου!
Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο πρώην πρωθυπουργός με το «Κολούμπια», προβλέπει πως το πανεπιστήμιο θα πρέπει να του εξασφαλίσει μια άνετη διαμονή και έτσι, του παραχωρήθηκε ένα διαμέρισμα σε 12οροφο, ιδιόκτητο κτίριο στο Upper West Side, στο ανατολικό Μανχάταν.
Η θέα από τον 5ο όροφο, όπου και ζει πλέον ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι από τις καλύτερες στη Νέα Υόρκη, μιας και «βλέπει» τον ποταμό Χάτσον.
Η περιοχή είναι μια από τις πιο ακριβές της μεγαλούπολης, καθώς το ενοίκιο για διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο ξεκινά από τα 1500 ευρώ. Από την άλλη, το κόστος της αγοράς ενός διαμερίσματος 100 τετραγωνικών μέτρων, ξεπερνά τα 2 εκ. δολάρια!
Ο Γιώργος Παπανδρέου θα αμοιφθεί με 30.000 ευρώ για επτά παραδόσεις, μέχρι τις 31 Μαΐου, στο πανεπιστήμιο του Κολούμπια. Τα σεμινάρια του πρώην πρωθυπουργού θα έχουν την τύχη να τα παρακολουθήσουν μόλις 20 φοιτητές.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger