E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Grammy: Όλοι κοιτούσαν το στήθος της Κέιτι Πέρι

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013



Η Κέιτι Πέρι δεν κέρδισε ένα από τα πολυπόθητα βραβεία, αλλά σίγουρα κατάφερε να κερδίσει τα βλέμματα όλων όσων παρευρέθηκαν στη χθεσινή βράβευση των Grammy.
Μπορεί οι διοργανωτές να απαγόρεψαν τις προκλητικές εμφανίσεις, αλλά το φόρεμα της Κέιτι με το ανοιχτό μπούστο, αρκούσε για να το κοιτούν οι παρευρισκόμενοι όλο το βράδυ.

Επέλεξε ένα πράσινο φόρεμα Gucci με εντυπωσιακό σκίσιμο στο μπούστο, που προκάλεσε αντιδράσεις τόσο στο κοινό του Twitter, όσο και στους άλλους celebrities που θαύμασαν την ενδυματολογική της προτίμηση.

Σε αντίθεση με τον φίλο της, Τζον Μάγιερ, που προσπαθούσε να κρατήσει το βλέμμα του μακριά από το στήθος της, ο τραγουδοποιός Έλτον Τζον και η ηθοποιός Έλεν ΝτεΤζενέρες, θαύμασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το Gucci φόρεμα της τραγουδίστριας.


Ο 35χρονος κιθαρίστας Μάγιερ, δήλωσε πρόσφατα στο CBS ότι η σχέση του με την Πέρι είναι άκρως φυσιολογική και δεν έχει καμία σχέση με τις γνωστές σχέσεις των celebrities. Τέλος ο Μάγιερ, γνωστοποίησε πως ένας γάμος με την Κέιτι, δεν φαντάζει καθόλου απίθανος.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger