E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Διαπόμπευσαν ζευγάρι πάνω σε καρότσα με εσώρουχα στην Εύβοια

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013



Mια ιστορία διαπόμπευσης σε χωριό του νησιού έφερε στη δημοσιότητα με πρωτοσέλιδο της η τοπική εφημερίδα της Εύβοιας «Ευβοϊκή Γνώμη» . Όπως γράφει το altpressfthiotida, μια 28χρονη η οποία κατηγορείτο για μοιχεία σε χωριό της Εύβοιας με το υψηλότερο ποσοστό της «Χρυσής Αυγής» στο νησί, διαπομπεύτηκε πάνω σε καρότσα με τα εσώρουχα στην πλατεία.
Ο εραστής κατέληξε στο νοσοκομείο , η κοπέλα είχε τάσεις αυτοκτονίας και η αστυνομία δεν βρίσκεται πουθενά στην υπόθεση. Η εφημερίδα «Ευβοική γνώμη» παρουσιάζει ανώνυμες λεπτομέρειες μιας ιστορίας που στην κοινή γνώμη του νησιού ήταν γνωστή.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

1 σχόλιο:

  1. Και πολύ καλά τους έκαναν.Διότι Ους ο Θεός συνέζευξε άνθρωπος ΜΗ χωριζέτο.Τώρα το -επιοικώς-ηλίθιο σχόλιο περι Χρυσής Αυγής ας το κρίνει ο καθένας μόνος του,διότι άλλο πολιτική και άλλο Ηθική.Αν ήθελαν τόσο πολύ ο ένας τον άλλο ας χώριζαν βρε αδερφέ.Μη ξεχνάμε οτι στις πολυπολιτισμικές -τρομάρα τους-κοινωνίες που προσπαθούν να μας φορτώσουν με το ζόρι,η -όχι και τόσο ισότιμη -γυνή λιθοβολείται άχρι θανάτου,ο δε γόης ΤΙΠΟΤΕ.Αρα δεν τους έκαναν και κάτι σοβαρό.Νομίζω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger