E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση-χοροεσπερίδα των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ στη Θεσσαλονίκη!

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013


Σε μια ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα στον γνωστό πολυχώρο “rose gardin” στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση-χοροεσπερίδα των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, με πρωτοβουλία της τοπικής οργάνωσης του κόμματος. Μέσα σε θερμό κλίμα, με έντονες επευφημίες και ζεστό χειροκρότημα ανακοινώθηκαν οι προτάσεις του κόμματος για την Ελλάδα που θέλουμε και που μας αξίζει, χωρίς "σωτήρες" με ληστρικά μνημόνια και άλλες αισχρές κοροϊδίες που προσβάλουν βάναυσα την ίδια μας την υπόσταση, διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό, οδήγησαν στον αφανισμό μια ολόκληρη κοινωνική τάξη και στην εξαθλίωση και στην καθολική μαζική κατάθλιψη έναν ολόκληρο λαό. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του κόμματος Μιχάλης Νικητάκης, έκανε ιστορική αναφορά στους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, και τόνισε μεταξύ άλλων ότι “το κόμμα των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ”, οι φίλοι, τα μέλη και τα στελέχη του, στοχεύουν με τον αγώνα τους στην ανασυγκρότηση της χώρας,την αναγέννηση μέσα από μια πραγματικά προοδευτική πολιτική, στην υλοποίηση της οποίας, μπορούν να μετάσχουν όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου, που είναι ξεκάθαρα κατά των μνημονιακών πολιτικών, που ευθύνονται για την τραγική κατάσταση που ζει σήμερα η χώρα και οι πολίτες της”. Μίλησε με σκληρά λόγια για τη στάση της ΔΗΜΑΡ και τη στροφή των 180 μοιρών που έκανε, σε θέματα πολιτικής ουσίας και για τη συνεχιζόμενη στήριξη που παρέχει στις μνημονιακές πολιτικές, γεγονός που αποτέλεσε και την αιτία να χωρίσουν οι δρόμοι με τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. “Ζητάω από όλους συστράτευση για το δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας”, τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του κόμματος.

Από την πλευρά του, ο γραμματέας του κόμματος Απόστολος Ρόσσιος, αναφέρθηκε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και έντονων επευφημιών, στις προτάσεις και θέσεις των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ που θα δώσουν μια νέα πνοή, θα αλλάξουν σελίδα, θα βοηθήσουν στην αναγέννηση της χώρας και θα δώσουν όραμα και ελπίδα στη νέα γενιά. Ο κ. Ρόσσιος, τόνισε ότι οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ζητούν μεταξύ άλλων:

“Αλλαγή του πολιτικού συστήματος, αλλαγή του Συντάγματος, δημοψηφίσματα σε μείζονος σημασίας ζητήματα, καθιέρωση απλής αναλογικής, πλήρες αυτοδιοίκητο της δικαστικής εξουσίας, αλλαγή της εκλογικής διαδικασίας για τους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, πλήρης φορολόγηση της βουλευτικής αποζημίωσης, νόμιμο καθεστώς αδειοδότησης για τα ΜΜΕ. Κατάργηση ληστρικών μνημονίων, διαγραφή επαχθούς χρέους και σύσταση επιτροπής ελέγχου, γερμανικές αποζημιώσεις, κατοχικά δάνεια, άμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ, δημιουργία δύο κρατικών ισχυρών τραπεζικών οργανισμών για την ανασυγκρότηση της οικονομίας, εξέταση των δανείων πρώτης κατοικίας. Κατάργηση των Πράξεων νομοθετικού περιεχομένου, δημεύσεις περιουσιών και σκληρές ποινές σε περιπτώσεις που αποδεδειγμένα ιδιώτες, είτε αποκρύπτουν εισοδήματα είτε τα “μεταναστεύουν” σε φορολογικούς παραδείσους, άμεση είσπραξη βεβαιωμένων οφειλών από την “μαύρη” οικονομία, που ξεπερνούν τα 5 δισ. Ευρώ, εγγυημένο αξιοπρεπές εισόδημα, δωρεάν σύγχρονη Παιδεία, επαναφορά της διδασκαλίας των αρχαίων ελληνικών από το Δημοτικό, δωρεάν σύστημα Υγείας,κοινωνικό δίχτυ προστασίας, καθιέρωση εθνικής εξωτερικής πολιτικής, κατάργηση της ειδικής οικονομικής ζώνης στην ακριτική Θράκη και ανάπτυξη με προτεραιότητα στην περιφέρεια .........”.

Τέλος ο γραμματέας του κόμματος Απόστολος Ρόσσιος, απηύθυνε πρόσκληση συστράτευσης και κοινού αγώνα σε όλους τους Έλληνες που πιστεύουν στη Δημοκρατία λέγοντας: “ Καλούμε όλους όσοι πιστεύουν, ότι μόνο η ευημερία των ανθρώπων μπορεί να φέρει την ευημερία των αριθμών και όχι το αντίθετο, να ανταποκριθούν στην πρόσκληση συστράτευσης. Απέναντι στη συντηρητική συμμαχία της τρικομματικής κυβέρνησης, που υποστηρίζουν ότι φτιάχνοντας αριθμούς δημιουργούμε πλεόνασμα για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους, απαντάμε ότι μόνο οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν αριθμούς. Εμείς οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ δεν ακολουθούμε πολιτικές που υποκύπτουν στην πίεση των αγορών και των μεγάλων συμφερόντων.... !”.

Τέλος, ο κ. Ρόσσιος, τόνισε την ανάγκη για τη συγκρότηση του νέου Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος, που θα διασφαλίζει, ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, θα διασφαλίζει τον εθνικό μας πλούτο, την ιστορία της Ελλάδας και θα υπογράψει ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με τον ελληνικό λαό...”.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger