E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γεννήθηκε μωρό με... τρεις μαμάδες από την ίδια οικογένεια

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013



Μία νεαρή Βρετανίδα, η οποία γεννήθηκε δίχως όργανα αναπαραγωγής, απέκτησε παιδί χάρη στη μεγαλοψυχία της αδελφής και της κουνιάδας της.

Η 27χρονη Λούσι Μαρκ δώρισε τα ωάρια της για να γονιμοποιηθούν από τα σπερματοζωάρια του γαμπρού της Ντέιβιντ Σλέιντ και να εμφυτευτούν εν συνεχεία στη μήτρα της μεγαλύτερης αδελφής του, Τζέιμι Άλεν.

Η διαδικασία αυτή ήταν απαραίτητη διότι η αδελφή της Λούσι και σύζυγος του Ντέιβιντ, Κέιτι Σλέιντ, ήταν φύσει αδύνατον να αποκτήσει παιδιά, αλλά το ήθελε περισσότερο απ' οτιδήποτε στον κόσμο.

Η ωοληψία από την Λούσι και η εμφύτευση στην Τζέιμι έγιναν τον Δεκέμβριο του 2011 - και τον Σεπτέμβριο του 2012 ήρθε στον κόσμο η μικρούλα Μπέατριξ, η οποία τώρα μεγαλώνει στο Έσεξ με τους γονείς της Κέιτι και Ντέιβιντ.

Η 31 ετών Κέιτι πάσχει από μία σπάνια γενετική ασθένεια, εξαιτίας της οποίας γεννήθηκε χωρίς όργανα αναπαραγωγής.Για την κατάστασή της ενημερώθηκε όταν ήταν στην εφηβεία.

Εκείνη την εποχή είχε συζητήσει το θέμα με την μικρή της αδελφή και είχε εκφράσει το παράπονό της που δεν θα μπορέσει ποτέ να αποκτήσει παιδί. «Μη σε νοιάζει. Όταν έρθει η ώρα θα σε βοηθήσω εγώ», ήταν η απάντηση της μικρούλας Τζέιμι.

Χρόνια αργότερα, όταν πια η Κέιτι ήταν παντρεμένη και απεγνωσμένα ήθελε μια οικογένεια, ρώτησε την αδελφή της εάν εννοούσε αυτό που κάποτε είχε πει. Και εκείνη, πολύ απλά απάντησε: «Φυσικά».

Ωστόσο, η Λούσι αποφάσισε ότι δεν θέλει να γίνει παρένθετη μητέρα για την αδελφή της, διότι ακόμα δεν έχει αποκτήσει δικά της παιδιά και θα της ήταν πολύ δύσκολο να αναγκασθεί να δώσει το μωρό μετά την εγκυμοσύνη.

Τη λύση έδωσε η μεγαλύτερη αδελφή του Ντέιβιντ, η 35χρονη Τζέιμι, η οποία είχε ήδη τρία παιδιά και θεωρούσε πως η οικογένειά της έχει ολοκληρωθεί.

«Όταν κράτησα στα χέρια μου για πρώτη φορά την Μπέατριξ, κοίταξα γύρω μου και είδα τη Λούσι, τη Τζέιμι και τον Ντέιβιντ και ένιωσα την απόλυτη ευτυχία, συνειδητοποιώντας πόσο πολλή, αληθινή αγάπη χρειάσθηκε για να έρθει στον κόσμο. Το παιδί αυτό είναι όλων μας - ένα αληθινό, μικρό θαύμα», είπε η Κέιτι.

http://www.dete.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger