E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πορνοστάρ μπαίνει στο χώρο της πολιτικής!

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013



Πρώην πορνοστάρ, γνωστή στους θαυμαστές της με το ψευδώνυμο «το θεϊκό στήθος», αποφάσισε να κατέβει στο «στίβο» της πολιτικής. Η ίδια πιστεύει ότι το σεξαπίλ της δε θα σταθεί εμπόδιο στην πρόθεσής της να προσφέρει στους συμπολίτες της και τη χώρα της.
Η Πενγκ Νταν, ή αλλιώς Νταιάνα Πενγκ, από την Κίνα, ζήτησε από τους συμπολίτες της, τα επόμενα χρόνια, να την κρίνουν όχι για το παρελθόν της στο χώρο των ερωτικών ταινιών, αλλά για την απόδοσή της στο χώρο της πολιτικής. 
Τον προηγούμενο μήνα έγινε γνωστό ότι η 40χρονη πρωταγωνίστρια από την πόλη Τσάνγκσα έγινε μέλος του κόμματος CPPCC στην επαρχία Γκουανζού.

Η κρατική εφημερίδα «Global Times» έσπευσε να σχολιάσει ότι η παρουσία της θα καταντήσει τη χώρα «περίγελο» στο διεθνές πολιτικό στερέωμα, ενώ η εφημερίδα «Beijing News» προχώρησε σε σχετική δημοσκόπηση ζητώντας από τους αναγνώστες της να σχολιάσουν την είδηση. Πάνω από το 46% χαρακτήρισε την κίνησή της «ανάρμοστη», ενώ σχεδόν το 37% είπε ότι η κυρία Πενγκ θα πρέπει να κριθεί για τα έργα της και όχι για το παρελθόν της.
«Το να είσαι σέξι δεν αναιρεί το να είσαι πατριώτης», δήλωσε η ίδια η πρώην πορνοστάρ στην Daily Telegraph, αντικρούοντας τους πολέμιούς της.


http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger