E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Έχω δοκιμάσει ελαφρά ναρκωτικά και ψυχοφάρμακα», δηλώνει Έλληνας τραγουδιστής

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013



Αφοπλιστικά ειλικρίνης σχετικά με την κατάθλιψη που πέρασε και πως την καταπολέμησε ήταν ο Πάνος Καλίδης σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.
«Ναι, έκανα χρήση σκευασμάτων που με βοήθησαν. Σε όλους πιστεύω πως υπάρχει σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό. Σε κάποιους θα εκδηλωθεί, σε κάποιους άλλους ποτέ. Κάποιοι μπορούν να το αντιμετωπίσουν μόνοι τους, κάποιοι άλλοι όχι, ακόμη και λόγω χρόνου. Εκεί χρειάζονται τα φάρμακα». Αυτό δήλωσε ο Πάνος Καλίδης σχετικά με την φαρμακευτική αγωγή από ψυχίατρο που τον βοήθησε να ξεπεράσει την κατάθλιψη.
Προσθέτοντας, σχετικά με το αν προσπάθησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με ψυχανάλυση «Στην ψυχοθεραπεία δεν βρήκα τη λύση, με την έννοια πως με τα λόγια πολλές φορές δεν βλέπεις αποτελέσματα. Γενικά, δεν πιστεύω στα λόγια. Όταν όμως πάρεις μια αγωγή, πιστεύεις, θες δεν θες, γιατί βλέπεις την αλλαγή μέσα σου. Όταν, πχ, έχεις ίωση, παίρνεις αντιβίωση. Αντίστοιχα στις ψυχικές παθήσεις υπάρχουν τα κατάλληλα σκευάσματα"».
Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο δημοφιλής τραγουδιστής παραδέχτηκε πως «Ελαφρά ναρκωτικά έχω δοκιμάσει, αλλά δεν έχω μπει στην διαδικασία να κάνω κάτι τέτοιο συστηματικά».


http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger