E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μηνύουν πατέρα γιατί αφήνει τα παιδιά του να κάνουν πάρτι με ναρκωτικά και πόρνες

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013



Εξοργισμένοι γείτονες άσκησαν μήνυση σε έναν κάτοικο διαμερίσματος, με την κατηγορία πωςαφήνει τα παιδιά του να καπνίζουν μαριχουάνα και να κάνουν τρίο στην οροφή της πολυκατοικίας, όταν αυτός απουσιάζει.
Ο κατηγορούμενος είναι ο Ρίτσαρντ Κέμπτερ, κάτοικος ενός υπερπολυτελούς διαμερίσματος στην ανατολική πλευρά του Σέντραλ Παρκ, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Ο κ. Κέμπτερ, ωστόσο,βγήκε στην αντεπίθεση, δηλώνοντας πως η μήνυση είναι προϊόν ρατσιστικής επίθεσης κατά των προσωπικών του καλεσμένων, οι οποίοι είναι όλοι αφροαμερικανοί.
«Πιστεύω πως η μήνυση αποτελεί περισσότερο μια ρατσιστική επίθεση κατά των καλεσμένων μου. Όλα τα ονόματα που αναφέρονται στην μήνυση είναι αφροαμερικανών φίλων μου», δηλώνει ο εξοργισμένος Κέμπτερ στην ιστοσελίδα NY Daily News. Παρόλο που η μήνυση κατατέθηκε πρόσφατα, ο διαπληκτισμός μεταξύ του 73χρονου καθηγητή ψυχολογίας και των γειτόνων του κρατάει εδώ και χρόνια.
Τον Ιανουάριο του 2010, ένας γείτονας δήλωσε γραπτά τα παράπονά του στη διοίκηση της πολυκατοικίας, στοχοποιώντας τον θετό γιο του κ. Κέμπτερ. «Άνοιξα το πλυντήριο πιάτων μου και η βρόμα που αναδύθηκε ήταν ανυπόφορη» έγραψε ο εξοργισμένος ένοικος, ισχυριζόμενος πως η μυρωδιά από τη μαριχουάνα είχε κατακλύσει το σπίτι του.
Στην μήνυση αναφέρεται επίσης πως μια γυναίκα, που κατονομάζεται ως Chrissy, φαίνεται σε μια από τις κάμερες ασφαλείας να οδεύει προς την ταράτσα της πολυκατοικίας, συνοδευόμενη από δύο άντρες. Ο 73χρονος άντρας, που διαμένει στην πολυκατοικία, δήλωσε πως ήταν ενήμερος σχετικά με τα παράπονα των γειτόνων του για τους καλεσμένους του, ενώ παραδέχτηκε πως οι φίλοι του «πιθανόν να έκαναν σεξ στην οροφή».

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger