E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κέρκυρα: Πιο εμετικά τα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι με όργια

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013


Παρά τις έντονες αντιδράσεις κοινού και κριτικών, οι υπεύθυνοι του βρετανικού Channel 4 πήραν την απόφαση, λόγω της υψηλής τηλεθέασης, να προβάλουν και τα δύο επόμενα επεισόδια του τρίωρου αηδιαστικού reality 
με πλάνα ακολασίας, ντροπής και ασυδοσίας, και πρωταγωνιστές νεαρούς τουρίστες στην Κέρκυρα, που προσβάλλουν το κοινό αίσθημα και προκαλούν αποτροπιασμό.

Το reality «What happens in Kavos» είναι παραγωγή της Shine's Dragonfly Film and Television, που το χαρακτηρίζει... ντοκιμαντέρ.

Τις εμετικές εικόνες του πρώτου επεισοδίου, που προβλήθηκε προχθές, παρακολούθησαν περισσότεροι από 1,6 εκατ. τηλεθεατές στη Βρετανία, ενώ αναρτήθηκε και στο YouTube.

Ωστόσο τα επόμενα δύο επεισόδια αναμένεται να είναι σοκαριστικά, ξεκινώντας με τους επαγγελματίες... παρθενοκυνηγούς οι οποίοι στήνονται στο αεροδρόμιο για να εντοπίσουν εκείνες τις τουρίστριες που φαίνονται πιο άπειρες, ενώ δηλώνοντας στην κάμερα:

«Αν είσαι παρθένα και έρθεις στον Κάβο, θα τη χάσεις μέσα σε μερικές ώρες. Για την ακρίβεια, μπορεί να τη χάσεις ήδη από το αεροδρόμιο».

Το τρίτο -και τελευταίο- επεισόδιο εστιάζει στους Βρετανούς που δουλεύουν στον Κάβο, στο πόσο σεξ κάνουν και στα αφροδίσια νοσήματα από τα οποία πάσχουν σχεδόν όλοι (και τα μοιράζουν στους τουρίστες).

Το σκληρό reality, που γυρίστηκε το καλοκαίρι σε μία από τις πιο τουριστικές περιοχές της νότιας Κέρκυρας, περιγράφει την έξαλλη ζωή των Βρετανών κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο νησί. Οι γονείς εκατοντάδων νεαρών παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα τα παιδιά τους να επιδίδονται σε εξωφρενικές γελοιότητες σε ένα «ηδονιστικό party town». Να λιποθυμούν από το μεθύσι, να επιδίδονται σε ομαδικά όργια ή ουροποσία, να παίρνουν ναρκωτικά και άλλα παραισθησιογόνα και να καταλήγουν στην κλινική με τραυματισμένα γεννητικά όργανα και αφροδίσια νοσήματα.

Όπως αναφέρει η «Espresso», η προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό. Η βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα «The Sun» καταγράφει τις αντιδράσεις των Βρετανών στο Twitter, που καταδικάζουν σκηνές τις σειράς ως αηδιαστικές. Η εφημερίδα «The Mirror» επικεντρώνει στους σεξουαλικούς τραυματισμούς και τα ιδιαίτερα έθιμα που λαμβάνουν χώρα την περίοδο των διακοπών.

«Αισθάνομαι αηδία που ανήκω στο ίδιο είδος με αυτά τα βρομόπαιδα», «Θέλω να ξεράσω», «Θέλω να κλειστώ σπίτι μου και να μην έρθω σε επαφή με κανέναν άλλον άνθρωπο ποτέ». Αυτά είναι μερικά από τα πιο επιεική σχόλια που πόσταραν αγανακτισμένοι τηλεθεατές σε Facebook και Twitter.

Επιστολή προς τον Αγγλο πρέσβη

Τη δυσαρέσκεια του υπουργείου Τουρισμού και της ελληνικής κοινής γνώμης για τη σειρά reality ντοκιμαντέρ με τίτλο «What happens in Kavos» του καναλιού Channel 4, με θέμα της τις διακοπές Βρετανών τουριστών στην Κέρκυρα εκφράζει σε επιστολή διαμαρτυρίας της προς τον Αγγλο πρέσβη η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη.

«Πρόκειται για μια άκρως προσβλητική εκπομπή για τη χώρα μας και τους κατοίκους της. Η Ελλάδα, η Κέρκυρα και το τουριστικό προϊόν που προσφέρουμε σε καμία περίπτωση δεν έχουν αυτή την αποκρουστική εικόνα που παρουσιάζεται.

Αντίθετα, η χώρα μας έγινε παγκόσμιος τουριστικός πόλος έλξης, γιατί είναι ένας τόπος που πέρα από τις φυσικές του ομορφιές, συμπυκνώνει παγκόσμιες αξίες και σύμβολα, που η συγκεκριμένη εκπομπή αγνοεί με προκλητικό τρόπο», αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή της. Και προσθέτει ότι «επιπλέον, ζήτησα από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Π. Λειβαδά να έρθει σε επαφή με το γραφείο του ΕΟΤ στη Μεγάλη Βρετανία για να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να αποκατασταθεί η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό».


Share this article :

1 σχόλιο:

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger