E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Συγκλονίζει η ιστορία Ελληνίδας τραγουδίστριας που νίκησε το θάνατο! [φωτο]

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ξύπνησε ένα πρωί μην μπορώντας να κάνει τίποτα. Οι γιατροί διέγνωσαν ...ΕΓΚΕΦΑΛΙΤΙΔΑ. Δεν το έβαλε κάτω. Πάλεψε με την ασθένεια και βγήκε νικήτρια.

Βλέποντας την και ακούγοντας της σήμερα, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τι πέρασε από χρόνια και για πολλά χρόνια. Νίκησε τον ίδιο το θάνατο, νίκησε και τους κριτές του βρετανικού «Έχεις ταλέντο» τόσο με την φωνάρα της όσο και με την συγκλονιστική ιστορία της.

Ο αυστηρός κριτής του βρετανικού «Έχεις Ταλέντο» Σάιμον Κόουλ, λύγισε στην ιδιαίτερη φωνή της αλλά και την συγκλονιστική της ιστορία της Κύπριας σοπράνο Αλίκης Χρυσοχού, που έχει κάνει μεγάλη καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

«Είμαι ευλογημένη που βρίσκομαι εδώ σήμερα... Πριν από μερικά χρόνια οι γιατροί μου διέγνωσαν εγκεφαλίτιδα. Όσα είχα μάθει να κάνω από μωρό σβήστηκαν. Δεν μπορούσα να μιλήσω, να περπατήσω, να διαβάζω. Η μητέρα μου έπρεπε να με ταίζει και να με πλένει» αποκάλυψε η 27 άχρονη τραγουδίστρια.

Η «αναγέννηση» της σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ήρθε 'ένα βράδυ, όταν η μητέρα της άρχισε να της τραγουδάει στο νοσοκομείο. Ήταν η πρώτη φορά που ανταποκρίθηκα μετά από καιρό. Το τραγούδι είναι το μόνο που μπορούσα να κάνω πλέον» συνέχισε να εξηγεί στην κριτική επιτροπή.


http://www.mychannel.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger