E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το… φαινόμενο Τόνι Σφήνος στην πιο ανατρεπτική συνέντευξη της ζωής του

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013



Αυτή τη στιγμή είναι ο πιο καυτός performer, για κάποιους ο μεγαλύτερος star. Για όλους όσοι τον έχουν δει live, ο Τόνι Σφήνος είναι το… «το αριστούργημα της πλάσης, ο τυφώνας της λεβάντας, ο υπέρτατος άνδρας, ο επιβήτορας της μουσικής».
Μετά από περιπλάνηση σε Η.Π.Α και Καναδά, επέστρεψε στην Ελλάδα και μαζί με το συγκρότημά του, τους «Playmates» φροντίζουν να κάνουν τις πιο εκρηκτικές εμφανίσεις. Εκείνος, ένας international playboy, ένας γόης του διεθνούς jet set, με το πολύ cool ύφος του, θέλησε να μας απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις.
Από τον Γιώργο Πράτανο 
Καταρχάς, να σας ευχαριστήσουμε για την τιμή. Θεωρούμε πως είστε ο «τελευταίος των μεγάλων star». Είναι βαρύς ο τίτλος αυτός; Πώς το βιώνετε;
Εχω μαθει να κουβαλάω βαριά πράγματα απο μικρός, ρέι, και να α-ντa-πε-ξέ-ρχο-μαι, οπότε το βιώνω σαν κάτι σύ-νη-θεςςςς !! πςςςς
*συγχωρέστε με για τον γραπτό ενθουσιασμό μου αλλά φρεσκάρω τα ελληνικά μου σε κάθε τσένς, since I got back απ’τα στέητς 
Στη Μασαχουσέτη, στο πανεπιστήμιο Άμχερστ, σπούδασαν και ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Αντώνη Σαμαρά. Ήταν συγκάτοικοι και μάλιστα είχαν συγκρότημα. Έχετε παίξει ποτέ μαζί; Τους γνωρίσατε εκεί;
Ι know ρέι , αλλά δυστυχώς μου ξέφυγαν  Όταν εμείς παίξαμε στους Μασατσουτίτες είχαν ήδη αποφοιτήσει. Όπως μας είπαν οι άλλοι, οι Μασσατσουτσαίοι, το συγκρότημα που είχαν ήταν μονάχα οι δυο τους και από τότε μαλώνανε ποιος θα είναι μπροστά  Δεν πρόλαβα να τους πω δυο κουβεντούλες, να τους μάθω να αγαπάνε το κοινό, να είναι μάγκες ρέι, να τους νου-θε-τήσω! (χαρές μόνος μου)
Ο Μικ Τζάγκερ έχει δηλώσει πως έχει πάει με πάνω από 4.000 γυναίκες. Πόσο μακριά βρίσκεσαι από το ρεκόρ του;
Βρίσκομαι, η αλήθεια είναι  σε μακρινή θέση αλλά μπορώ ακόμη να τον βλέπω σχεδόν πίσω μου ρέι! Είναι γερό σκαρί ο μάγκας τούτος. Επειδή έχει όμως χρόνια ακόμη μπροστά του να προσπαθεί -είμαστε και φίλοι από το Studio 54- και η επιστήμη έχει κάνει φερδερ μορ στεπς, τον συμβουλεύω πριν το new μπλε χαπάκι να δοκιμάσει και το new πιεσόμετρο.   (γέλια)
 Το international playboy θεωρείτε πως είναι επάγγελμα ή λειτούργημα;
Είναι χάρισμα ρέι!
Ποια είναι η πιο ακραία αντίδραση γυναίκας στο καμαρίνι σας;
Ήρθε ένα βράδυ που λέτε ένα τσικάκι στο καμαρίνι πολύ σέξι ντυμένη με κοντή λέδερ φούστα, λέδερ μπότα μέχρι το γόνατο  λέδερ μπούστο και λέδερ τσάντα με λέδερ λουρί ασορτί με την λέδερ ζώνη και αποφασιστικό κρύο λεδερ βλέμμα! «Ωπα» είπα από μέσα μου και μετά είπα απέξω μου «ωπα» again. Εκείνη έπιασε μια σκούπα ένα φαράσι και μια ποδιά και μου την πέταξε στα μούτρα. Έβγαλε αργά το μαστίγιο που ήταν λεδερ (τι έκπληξης ιντίντ) και ήθελε να με δει να καθαρίζω… Έκανα μισό βήμα οπισθογωνία να έρθω προφίλ. Την κοίταξα λοξώς μέσα από το ντεγκραντε γυαλί μου, α-τέ-νι-σα το μαλλί σε σλόου μόσιον, κατέβασα ελαφρώς το πηγούνι θεληματικά δείχνοντας, με νεύμα κοφτό που δεν άφηνε περιθώρια και αμφιβολίες, τον καναπέ και της είπα… «σε-λώ-σου»!
*Δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε αφού καθάρισα το καμαρίνι μου.
Θα θέλατε να μας αναφέρετε το όνομα μιας γυναίκας που δεν ενέδωσε στο φλερτ σας;
Θα ήθελα αλλά θα είναι ψέματα και δεν θέλω ρέι… Α , θυμήθηκα ένα κορίτσι στο χωρίο, στη 1η ταξη στο δημοτικό, που προσπάθησα να το φιλήσω κάτω από μια μουριά και μου είπε : «α να χαθείς κοπρίτη»…χαχα χα χα, ναι…
Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;
To μυστικό είναι να είσαι μάγκας ρέι! Να έχεις τα ματιά ανοιχτά να βγανουν σπίθες και το χαμόγελο στο πρόσωπο να λάμπει ρέι. Θα στεναχωριέσαι, θα πονάς, θα κουράζεσαι, αλλά να γελάς, να χορεύεις και να πίνεις ένα κρασί με φίλους και με την οικογένεια. Να λες ένα fuck it ρέι και όλα ok!
Δον Ζουάν γεννιέσαι ή γίνεσαι;
Φορ σουρ υπάρχει η προ-δια-θε-σις ρέι, τα γονίδια. Και ο φαδα ο Σφηνόπουλος ήταν ζωηρός και μουρντάρης. Αλλά εξελίσσεσαι μετά μόνος σου αζ γιου γκοου ον. Πρέπει να κάνεις και το δημοτικό πριν το μπάτσελορ ντιγκρι ρέι!
Σκέφτηκες ποτέ πως θα ήταν να είχες μια απλή, συμβατική ζωή;
 Νεβε ρέι ! Ο Τονι είναι ελεύθερο πουλί και αν μπει σε κλουβί θα γίνει κορόιδο –ωπ καλό αυτό, κάπου το είχα ξαναπεί παλιά ένα βράδυ στον Χρηστάκη νομίζω-. Έχω συνηθίσει χρόνια τώρα την μποέμικη ζωή με όνειρα πουλιά μου ταξιδιάρικα και να με περιτριγυρίζουν αμέτρητα ατακ-τως ερ-ρρ-ιμμ-ενν-α τσικάκια..(οοοοοοοοοοο μα τι ποιητής που είμαι ο μπαγασάκος, αυτοτσίμπημα μαγούλου)
Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελες να κάνεις, αλλά σκέφτεσαι τον μύθο που κουβαλά το όνομα «Τόνι Σφήνος» και δεν το κάνεις;
Ακριβώς το αντίθετο. Επειδή κουβαλάω αυτό το όνομα δεν συγχωρείτε να μην κάνω αυτά που λέει η καρδούλα μου. Ο Τόνι-ςςς είναι μάγκας ρέι και το κέφι του θα κάνει….πςςςς!! (γυροβολιά καθιστή)
Τι κάνουν λάθος οι νέοι άνδρες σε ό,τι έχει να κάνει με το φλερτ;
Πλέον οι μάγκες ρέι έχουν μάθει άλλα γουέηζς για να κάνουν καμάκι. Ούτε να κεράσουν μια πορτοκαλάδα, ένα παγωτάκι, έναν περίπατο στου Φιλοππάπου, ένα βερμουτακι, στραγαλάκι. Τουντέη όλο παίζονται στα δάχτυλα (!) κυρίως γραπτώς, σε πισίζς και τηλέφωνα. Το τετ α τετ από μακριά με άμυνα και ματιές μήπως και μπει γκόλ. Θέλει επίθεση ρέι, βούρ, άνεση ,πρω-το-τυ-πία, σκέρτσο, μπρίο, ατάκα εύστοχη και παρ-ρη-σί-α….!!! (πςςςςς καλά κεντάω σημερις ) 
Αν η ζωή σου γινόταν ταινία στα 70’s, ποιος θα ηθοποιός θα θέλατε να σας ενσαρκώσει;
Ο Λακης ο Κομνηνός ήταν πολυ μαγκας ρέι..και ο Τζανετακος αστεία καλόκαρδος ήταν.. Ο Μπαρκουλης γοητευτικός και ο Σειληνός χορευταράς μεγαλος με πρόσωπο καθαρό… Εμ , ένα τουρλου απο ολους αυτούς να βαλεις με αλατοπίπερο τον Εξαρχάκο και το ντυσιμο του Παράβα θα φτιάχναμε τον Τόνι ΄ρει !! – και αυτα εντος Ελλάδος. Που να παμε και στους εξωτερικους ρεπρεζένταντιβζς… (γέλια) 
Θα θέλατε να πάτε στην Eurovision;
 Γιατί όχι; Δεν το έχω σκεφθεί ρέι. Πάντως και σούσουρο θα γινότανε και ελληνικότατο φίλινγκ θα προ σδι δαμεεε! (γέλια). Να μου’στε καλά ρέι…ευχαριστω.
Τόνι Σφήνος 
Απολαύστε τον Tόνι Σφήνος live στο μεγάλο καρναβαλικό party - έκπληξη στο Fuzz Club στις 2 Μαρτίου, ενώ μπορείτε να τον απολαύσετε: 
*Στην Αθήνα, κάθε Σάββατο στο Koo Koo, Ιάκχου 17 (Γκάζι)
*Στη Θεσσαλονίκη, κάθε Παρασκευή στο Love Casual Living, Εθνικής Αντιστάσεως 16,

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger