E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 25 Ιανουαρίου 2013

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013


Κριός

21/3-20/4
Σταμάτα να αγχώνεσαι και για το πιο ασήμαντο συμβάν, φίλε Κριέ, που προκύπτει στη ζωή σου και γίνε λίγο πιο αισιόδοξος. Η καθημερινότητά σου έχει ήδη μπει σε μία σειρά και καλό θα είναι να την ευχαριστηθείς και να γίνεις πιο δημιουργικός, τώρα που μπορείς. Η ημέρα είναι καλή, τόσο για αυτά που θες να δρομολογήσεις όσο και για την λήψη σημαντικών αποφάσεων, που θα σε πάνε ένα βήμα πιο πέρα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μην διστάσεις σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στη σχέση σου, προκειμένου να διορθωθούν μερικά πράγματα, αγαπητέ Κριέ. Θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου και η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Κριών, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να απαλλαγείς μια και καλή από την μοναξιά σου, αρκεί να δεχτείς τις ερωτικές προσκλήσεις που σου γίνονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και, με πολύ ηρεμία, να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Βάλε μέτρο στα έξοδά σου και τακτοποίησε τις οφειλές σου.





Ταύρος
21/4-20/5
Η σημερινή ημέρα θα είναι περίεργη για εσένα, φίλε Ταύρε. Πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά τα τεκταινόμενα γύρω σου και να μην κινείσαι παρορμητικά. Οφείλεις να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, αν δεν θέλεις να στεναχωριέσαι και να παραπονιέσαι για όλα αυτά που περνάς. Αν θέλεις να καλυτερεύσεις τις συνθήκες της ζωής σου, πρέπει εσύ να αλλάξεις πολλά πράγματα που σε αφορούν και να μην περιμένεις από το μαγικό ραβδάκι να ανανεώσει τη ζωή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από τον σύντροφό σου και θα θέλεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σας. Αν πάλι η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να ξέρεις ότι τώρα που η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, σε περιμένουν πολύ αξιόλογες γνωριμίες, γι’ αυτό μην κάθεσαι λεπτό σπίτι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αν είσαι Ταύρος, αλλά πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό από πριν. Εξέτασε όλα σου τα δεδομένα, μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια και μετά τόλμησε να ρισκάρεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, ενδέχεται να προκληθούν λάθη από βιασύνη και έντονες συζητήσεις, εξαιτίας της ανυπομονησίας ή της ανησυχίας σου. Αισθάνεσαι ότι πρέπει να πολεμήσεις για αυτά που θέλεις και πιστεύεις, ότι πρέπει να αποκτήσεις μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πειθώ. Καλά θα κάνεις να το πράξεις, όμως δεν χρειάζεται να εκδηλώνεις περισσότερο ανταγωνισμό απ' όσο χρειάζεται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά, αγαπητέ Δίδυμε. Μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα που σε προβληματίζουν και να περάσεις ένα ξεκούραστο και χαλαρωτικό βράδυ στο πλάι του. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, προσκάλεσε το πρόσωπο που σε έχει γοητεύσει σε μια βραδινή έξοδο και… η αποψινή νύχτα προμηνύεται ιδιαίτερα ερωτική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά, αν είσαι Δίδυμος. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να μπορέσεις να τα καταφέρεις. Μην αφήνεις να παίρνουν τα μυαλά σου αέρα, από τα καλά αποτελέσματα που είχες τον τελευταίο καιρό, γιατί έχε υπόψη σου ότι δεν είναι αρκετά!!! Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Κάνε υπομονή!





Καρκίνος
22/6-22/7

Κάποια γεγονότα θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου, φίλε Καρκίνε, που θα σε αγχώσουν και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Μην κάνεις υπερβολικές κινήσεις, για να μην έχεις πρόβλημα. Προσπάθησε να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις και να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Επίσης, φρόντισε να διαθέσεις μερικές στιγμές για να χαλαρώσεις, να κάνεις ευχάριστες σκέψεις και, κυρίως, μην απαισιοδοξείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου μπορεί να γίνει και καλύτερη, αγαπητέ Καρκίνε, αλλά για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει και εσύ να καταβάλλεις αρκετές προσπάθειες. Μην έχεις συνέχεια στραμμένο το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου και αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο που έχεις, για να ασχοληθείς και να νοιαστείς πραγματικά για τον σύντροφό σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του μιλήσεις για τα πραγματικά σου αισθήματα. Η ημέρα σε ευνοεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, πρόσεχε σήμερα στη δουλειά σου, γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια θέματα, που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά και πρέπει να κάνεις οικονομία, αν θες να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις και οφειλές σου.




Λέων
23/7-23/8

Σήμερα ίσως αισθανθείς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία, φίλε Λέων. Νιώθεις έντονη την ανάγκη για μοναξιά κι απομόνωση. Ίσως να νιώθεις ενστικτωδώς την επιθυμία να οχυρωθείς από τα προβλήματά σου και τα συναισθήματα των άλλων. Απόφυγε την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή, σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων, γιατί δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβλήματα, που αφορούν στη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις ρομαντικά και ήρεμα. Εσύ που δεν έχεις έναν μόνιμο δεσμό, μην απογοητεύεσαι και μην στεναχωριέσαι, αλλά προσπάθησε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Κάπου ανάμεσα τους θα είναι και αυτός ή αυτή που αναζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Λέων, τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις περισσότερα για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που στοχεύεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες και θα αγχωθείς πολύ.




Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να δείξεις σταθερότητα στις αποφάσεις σου, για να μπορέσεις να λύσεις τα διάφορα θέματα, που σε απασχολούν. Ίσως να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και παρανοήσεις σε ορισμένα θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μην λες πράγματα που δεν πρέπει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, σήμερα θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να διώξεις κάποιες εμμονές που μπορεί να έχεις και σε οδηγούν σε μια αρνητική συμπεριφορά απέναντι σε ό,τι λέει ο σύντροφος σου. Όσο για εσένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, κάποιο άτομο που θα εισβάλλει τώρα στον επαγγελματικό σου τομέα θα σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις τα πιστεύω σου, αλλά και την διάθεσή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή. Επίσης, φρόντισε να αποφύγεις να κλείσεις σήμερα σημαντικές συμφωνίες. Η μέρα δεν ενδείκνυται για κανενός είδους ρίσκο. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Συνέχισε έτσι…




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, θα εξετάσεις πολλά θέματα με μεγάλη σοβαρότητα και θα επιδιώξεις να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη. Κάνε σωστό προγραμματισμό και θα φτάσεις πολύ γρήγορα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Εκκρεμότητες και ζητήματα που αφορούν σε θέματα σπιτιού, αρχίζουν να λύνονται σιγά σιγά και αισθάνεσαι καλύτερα. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά σε φίλους και γνωστούς, που έχεις παραμελήσει τελευταία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, ήρθε ο καιρός που μπορείς να καθίσεις με τον σύντροφό σου να μιλήσετε για τη σχέση σας και να λύσετε με τον καλύτερο τρόπο, όλα τα θέματα που σας προβληματίζουν. Όσο για εσάς που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σας, τώρα που ο Ερμής κινείται στον Υδροχόο έχετε πολλές πιθανότητες να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις κάποια προβλήματα, που προέρχονται από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερή τους κατάσταση και έχεις ακόμα αρκετές πολλές υποχρεώσεις. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα όμως, αν δεν παρασυρθείς σε σπατάλες. Γραφειοκρατικά και θέματα ακίνητης περιουσίας, ευνοούνται.





Σκορπιός
23/10-22/11

Τη σημερινή ημέρα, φίλε Σκορπιέ, θα σε χαρακτηρίζει μια έντονη αντικειμενικότητα. Η διάθεση και οι συναισθηματικές σου επιθυμίες, γίνονται απόλυτη προτεραιότητα στην ιεραρχία των καθημερινών σου υποχρεώσεων. Ίσως το ενδιαφέρον σου να είναι περισσότερο στραμμένο στο να εκπληρώσεις κάποια σχέδια ή να θέσεις τις βάσεις, για την επιτυχία κάποιων παλαιότερων στόχων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφό σου, γιατί η απομόνωση που έχεις επιβάλει στον εαυτό σου, θα σε οδηγήσει σε έντονες συζητήσεις. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση από άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, που θα σας προσκαλέσει σε ένα ενδιαφέρον δείπνο. Μην το χάσετε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου θα πρέπει να προετοιμαστείς να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να αποκτούν μια ισορροπία, έστω κι αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.





Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή Παρασκευή είναι μια καλή ημέρα για ήρεμη περισυλλογή, σκέψη και πνευματική ανανέωση, αγαπητέ Τοξότη. Έτσι, θα μπορέσεις να καταστρώσεις τα σχέδια σου πιο ψύχραιμα και να τα υλοποιήσεις στο μέλλον με μεγάλη επιτυχία. Μπορεί να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αναμειχθείς ενεργά σε κάποιου είδους κοινωνική υπηρεσία, όπου θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, φίλε Τοξότη. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Αν είσαι μόνος σου, κινήσου με τον δικό σου τρόπο και θα κάνεις πολλές καρδιές να ραγίσουν. Η γοητεία σου είναι αυξημένη και η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει στην πιο σωστή επιλογή. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα αν είσαι Τοξότης, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Αν το κρίνεις απαραίτητο, δούλεψε περισσότερο, για να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου και μην περιμένεις από τους συναδέλφους σου να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνεις εσύ. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση και χρειάζονται την προσοχή σου.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Πρέπει να δείξεις ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει τη σημερινή ημέρα, φίλε Αιγόκερε, γιατί έχεις τη δύναμη και τα εφόδια να το λύσεις με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να μην κάνεις υπερβολές. Πρέπει οι κινήσεις που θα κάνεις να είναι πολύ μελετημένες, για να αποφύγεις προβλήματα που θα δημιουργήσεις, μόνο και μόνο από τον εκνευρισμό που σου προκαλεί η αρνητική όψη του Ερμή με τον κυβερνήτη σου Κρόνο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Αιγόκερε, τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν και θα πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις στη σχέση σου και δεν έχεις τόσο κάθετες απόψεις απέναντι στο ταίρι σου. Για τις μοναχικές ψυχές, η ημέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου είναι σε πολύ καλά επίπεδα και μπορείς να ζητήσεις την βοήθειά τους ανά πάσα ώρα και στιγμή. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα.





Υδροχόος
20/1-19/2

Μην προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματά σου, αγαπητέ Υδροχόε, χωρίς να προσπαθήσεις καν να επικοινωνήσεις ή να ακούσεις τις απόψεις τρίτων. Απόκτησε περισσότερη διαλλακτικότητα, γιατί μόνο έτσι θα ξεφύγεις τελικά από το τέλμα που βρίσκεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, στα αισθηματικά σου οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές, αρκεί και εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στον σύντροφό σου για να μπορέσει να εκφράσει τα αισθήματά του. Όσο για εσένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, σήμερα ασχολήσου με τον εαυτό σου ή διασκέδασε με τους φίλους σου και μην στεναχωριέσαι, γιατί η μέρα δεν ενδείκνυται για φλερτ και νέες γνωριμίες. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, φίλε Υδροχόε, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να πάνε χαμένες. Τα οικονομικά σου ακόμη δεν βρίσκονται στο σημείο που θέλεις. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μην τις αφήσεις άλλο, γιατί θα το μετανιώσεις.




Ιχθείς
20/2,20/3

Πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου, αγαπητέ Ιχθύ, και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να μπορέσεις να φέρεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα προς όφελός σου. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά. Δείξε ψυχραιμία, φέρσου διπλωματικά και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μην τραβάς πολύ το σχοινί στη σχέση σου, φίλε Ιχθύ, γιατί κάποια στιγμή θα φτάσουν οι καταστάσεις στα άκρα και αυτό δεν θα σου αρέσει. Αν δεν υπάρχει ακόμη ταίρι στη ζωή σου μην παρατάς τις προσπάθειες που κάνεις και πολύ γρήγορα οι κόποι και η επιμονή σου θα ανταμειφθούν. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, πρόσεχε στον επαγγελματικό τομέα, σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι λανθασμένες. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να πηγαίνουν καλύτερα. Απόφυγε σήμερα τα περιττά έξοδα, για να τα διατηρήσεις σε αυτήν την καλή κατάσταση.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger