E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Συνελήφθη για βιασμό γνωστός ποδοσφαιριστής- Δείτε ποιος

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013



Σάλο προκαλεί τις τελευταίες ώρες η είδηση για τη σύλληψη ποδοσφαιρικού αστέρα, που αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ, με την κατηγορία του βιασμού μιας νεαρής γυναίκας.
Ο επιθετικός της Νιούκαστλ, Νιλ Ρέιντζερ, συνελήφθη από την αστυνομία της Νορθούμπρια ως ύποπτος για βιασμό. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής ανακρίνεται από την αστυνομία , ύστερα από καταγγελία νεαρής, που ισχυρίζεται πως δέχτηκε επίθεση σε δωμάτιο ξενοδοχείου και η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στο αγγλικό ποδόσφαιρο.
Αστυνομικός της περιοχής δήλωσε σχετικά με το περιστατικό: «Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, μία γυναίκα ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα βιασμού τα μεσάνυχτα σε ένα ξενοδοχείο στην Τζέσμοντ. Ένας 21χρονος άντρας συνελήφθη, ως ύποπτος για το περιστατικό».
Μέχρι τώρα κανένας παράγοντας της ομάδας δεν έχει δεχτεί να κάνει το παραμικρό σχόλιο. Αναμένεται εξέλιξη της υπόθεσης αλλά και η θέση που πρόκειται να πάρει η αγγλική ομάδα για το συμβάν, καθώς έως τώρα δεν έχει βγάλει κάποια σχετική ανακοίνωση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες πριν συλληφθεί, ο Ρέιντζερ, διατύπωσε το όνομά του με 1.800 ευρώ στο πάτωμα του σπιτιού του ανεβάζοντας την εικόνα στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger