E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι Βρετανοί λένε «όχι» στα προκλητικά ρούχα στον εργασιακό χώρο

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013


Κολλητά παντελόνια, βαθύ ντεκολτέ και μίνι φούστες θα πρέπει να απαγορευτούν στον εργασιακό χώρο, βροντοφωνάζουν Βρετανοί εργαζόμενοι κι επισημαίνουν ότι δεν θέλουν να τους αποσπάται η προσοχή από προκλητικά ρούχα.


Σύμφωνα με βρετανική έρευνα που δημοσιεύει η «Daily Mail και καταγράφει τις ενδυματολογικές προτιμήσεις και συνήθειες των δύο φύλων στον εργασιακό χώρο , πάνω από το 1/3 των εκπροσώπων του ισχυρού φύλου λένε «όχι» στα καυτά ρούχα καθώς θέλουν ανενόχλητοι να κάνουν την δουλειά τους στον εργασιακό χώρο.

Για το 32% των αντρών, τα κολλητά παντελόνια είναι απαράδεκτα στον εργασιακό χώρο ενώ το 30% υποστηρίζει ότι οτιδήποτε αξεσουάρ είναι λεοπάρ θα πρέπει να απαγορευτεί.

Το 27% των ανδρών ζητά να απαγορευτούν τα γυναικεία ρούχα με διαφάνεια ενώ το 24% πιστεύει ότι οι μίνι φούστες δεν αρμόζουν σε επαγγελματικό χώρο. Το 26% υποστηρίζει επίσης ότι οι μπότες Ugg δεν πρέπει να φοριούνται στον εργασιακό χώρο.

Η έρευνα , που πραγματοποιήθηκε από το British Heart Foundation έδειξε επίσης ότι, οι γυναίκες νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν φορούν κόκκινα ρούχα. Μάλιστα το 48% των γυναικών δηλώνει ότι το πιο σέξι ρούχο που θα μπορούσαν να φορέσουν είναι κόκκινου χρώματος.

http://www.dete.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger