E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι 12 οίκοι και οι φυσικοί κυβερνήτες τους

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013



1ος οίκος (φυσικός κυβερνήτης: ΚΡΙΟΣ)

Ο 1ος οίκος είναι το πεδίο, όπου αναπτύσσετε τη δική σας μοναδική ταυτότητα και την προβάλλετε στον κόσμο.
Παραδοσιακά, ο οίκος αυτός σχετίζεται με την προσωπική εμφάνιση.

2ος οίκος (φυσικός κυβερνήτης: ΤΑΥΡΟΣ)

Ο 2ος οίκος είναι το πεδίο, όπου καθορίζετε την προσωπική σας αίσθηση αξιών. Περιέχει όλα όσα εκτιμάτε, αγαπάτε, απολαμβάνετε, και κρατάτε για την ασφάλειά σας.
Παραδοσιακά, ο οίκος αυτός σχετίζεται με τα ταλέντα, τους οικονομικούς πόρους και τις προσωπικές αξίες.

3ος οίκος (φυσικός κυβερνήτης: ΔΙΔΥΜΟΙ)

Ο 3ος οίκος είναι το πεδίο, που σας προκαλεί να οργανώσετε την προσωπική σας εμπειρία, ώστε να σχηματίσετε τη δική σας μοναδική εικόνα για τον κόσμο, και στη συνέχεια να επικοινωνείτε τις αντιλήψεις σας στους άλλους.
Παραδοσιακά, ο οίκος αυτός σχετίζεται με τα αδέλφια, με τη βασική εκπαίδευση, το συντονισμό ματιού-χεριού και την επιδεξιότητα στα χέρια.

4ος οίκος (φυσικός κυβερνήτης: ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Ο 4ος οίκος είναι το πεδίο, όπου αναπτύσσετε την ικανότητά σας για συναισθηματική εγγύτητα, βρίσκετε αίσθημα ασφάλειας, και αντιμετωπίζετε τις επιπτώσεις των εμπειριών της παιδικής σας ηλικίας.
Παραδοσιακά, ο οίκος αυτός σχετίζεται με τη φροντίδα, τα κληρονομικά χαρακτηριστικά, την άνευ όρων αγάπη, τον είδος σπιτιού που δημιουργείτε.

5ος οίκος (φυσικός κυβερνήτης: ΛΕΩΝ)

Ο 5ος οίκος είναι το πεδίο, όπου αναπτύσσετε τη δημιουργικότητα και την αυτοεκτίμησή σας, και βρίσκετε τη χαρά της ζωής.
Παραδοσιακά, ο οίκος αυτός σχετίζεται με τα παιδιά, τον ενθουσιασμό, τη δημιουργικότητα και τα κίνητρά της.

6ος οίκος (φυσικός κυβερνήτης: ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Ο 6ος οίκος είναι το πεδίο, όπου αναζητάτε αρμοδιότητες, και λειτουργείτε απέναντι στον οργανισμό σας και στην εργασία σας.
Παραδοσιακά, ο οίκος αυτός σχετίζεται με τη δουλειά, την υγεία, τις υπηρεσίες, τις συνήθειες, τη διατροφή και τα κατοικίδια.

7ος οίκος (φυσικός κυβερνήτης: ΖΥΓΟΣ)

Ο 7ος οίκος είναι το πεδίο, όπου αναπτύσσετε τις δεσμευτικές σας σχέσεις με τους άλλους.
Παραδοσιακά, ο οίκος αυτός σχετίζεται με τη στάση σας απέναντι σε συζύγους και συντρόφους, με τις στενές σχέσεις, τους φίλους, τις συναλλαγές με το δημόσιο, με τις ιδιότητες που αναζητάτε στους άλλους.

8ος οίκος (φυσικός κυβερνήτης: ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Ο 8ος οίκος είναι το πεδίο, που σας προκαλεί να τολμήσετε να αποσπάσετε όλες τις δυνάμεις της ψυχής σας από το βαθύ, σκοτεινό σας «υπό-κοσμο», να επικεντρώσετε όλη αυτή τη δύναμη και την ανελέητη ένταση στη διαδικασία διάλυσης της δομής της πραγματικότητάς σας σε μικρά κομμάτια, και ύστερα στην επανασυναρμολόγησή τους σε ένα νέο σύνολο. Αυτό είναι το πεδίο, όπου αντιμετωπίζονται όλα τα κοινωνικά ταμπού, όπου θα σκαλίσετε τα δικά σας «εσωτερικά σκουπίδια» για να βρείτε τον κρυμμένο θησαυρό που υπάρχει κρυμμένος εκεί. Είναι σαν ένας σωρός κομπόστ, όπου όλα τα σάπια τρόφιμα αποσυντίθενται και μετατρέπονται σε λίπασμα για να θρέψουν την περαιτέρω ανάπτυξή σας.
Παραδοσιακά, ο οίκος αυτός σχετίζεται με τους πόρους των άλλων (κατοχές, χρήματα), με το σεξ, το θάνατο και την αναγέννηση.

9ος οίκος (φυσικός κυβερνήτης: ΤΟΞΟΤΗΣ)

Ο 9ος οίκος είναι το πεδίο, όπου διευρύνετε τις φιλοσοφικές σας προοπτικές και συνειδητοποιείτε τις υψηλότερες δυνατότητές σας.
Παραδοσιακά, ο οίκος αυτός σχετίζεται με την υψηλότερη διάνοια, την τριτοβάθμια εκπαίδευση, το νόμο, τα πεθερικά, τα εγγόνια.

10ος οίκος (φυσικός κυβερνήτης: ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Ο 10ος οίκος είναι το πεδίο, όπου κερδίζετε το σεβασμό και την αναγνώριση του κόσμου.
Παραδοσιακά, ο οίκος αυτός σχετίζεται με τη φιλοδοξία, το στάτους, τη φήμη, την καριέρα, και τον γονέα που καθορίζει τα όριά σας ως παιδί.

11ος οίκος (φυσικός κυβερνήτης: ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Ο 11ος οίκος είναι το πεδίο, όπου δημιουργείτε σχέσεις με ομάδες και προσφέρετε στην κοινότητα.
Παραδοσιακά, ο οίκος αυτός σχετίζεται με ανθρωπιστικές οργανώσεις, φίλους, ενώσεις, ελπίδες, επιθυμίες, φιλοδοξίες και κοινά ιδανικά.

12ος οίκος (φυσικός κυβερνήτης: ΙΧΘΕΙΣ)

Ο 12ος οίκος είναι το πεδίο, όπου εξερευνείτε τα εσωτερικά σας βάθη στην απομόνωση και στη σιωπή, όπου γίνεται η διάκριση μεταξύ αλήθειας και ψευδαίσθησης, μεταξύ πνευματικής ανάπτυξης και απόδρασης. Για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τους περιορισμούς της πραγματικότητας που σας φυλακίζουν, πρέπει να είστε πρόθυμοι να τους αποτινάξετε, και συχνά πρέπει να γίνουν πολύ δυσάρεστοι, πριν φτάσουμε σε μια τέτοια απόφαση. Η απομυθοποίηση και το αίσθημα «κακοτυχίας» μπορεί να δημιουργήσει την επιθυμία να κινηθείτε μέσα και πέρα ​​από ό,τι προκαλεί πόνο.
Παραδοσιακά, ο οίκος αυτός σχετίζεται με το ασυνείδητο, την αυτό-ανατροπή και αυτο-ακύρωση, τη θυσία, το κάρμα, τα μυστικά, τους κρυφούς εχθρούς, τα νοσοκομεία και τα μαιευτήρια.


http://asteriskos.wordpress.com/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger