E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 8 Δεκεμβρίου 2012

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Αγαπητέ Κριέ, μίλα σήμερα με άτομα που εκτιμάς και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν θα σου φανεί πολύ χρήσιμη στα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά και όχι με συναισθηματικότητα, γιατί έτσι μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου και έχουν δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ταίρι, μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, να περάσουν χωρίς να κάνεις κάτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι προοπτικές που έχεις στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να έχεις την άνοδο που θέλεις, αλλά πρώτα θα πρέπει να έχεις ελέγξει πολύ καλά την αποδοτικότητα τους και αν μπορείς να τις ακολουθήσεις. Στα οικονομικά δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες, που υπήρχαν στο παρελθόν.




Ταύρος
21/4-20/5
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου, γιατί τα πράγματα δεν θα έρχονται στρωτά και όπως θα τα ήθελες. Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες καθυστερήσεις κι αναβολές, γιατί είναι προσωρινές. Κάθισε και σκέψου πώς πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε απομακρύνουν από τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, ο φόρτος που θα έχεις σήμερα στη δουλειά σου θα σε κάνει να αναζητήσεις στιγμές ψυχικής ισορροπίας και αρμονίας, παρέα με το σύντροφό σου, ο οποίος με την σειρά του θα σε χαλαρώσει και θα σου φτιάξει την διάθεση με την συμπαράστασή του. Οι ελεύθεροι Ταύροι, αναζητήστε την παρέα φιλικών σας προσώπων, για να ανανεωθείτε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, θα πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα με λιγότερο συναισθηματισμό και περισσότερη λογική, για να είσαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν, αν κάνεις μια σχετική οικονομία.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου σε έχουν αποσυντονίσει και σε εκνευρίζουν αφάνταστα, αγαπητέ Δίδυμε. Φρόντισε να κινηθείς με περισσότερο προγραμματισμό αυτό το Σάββατο και να μην τα βάζεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Έχεις πολλές δυνατότητες και το έχεις αποδείξει. Μην αφήσεις τις όποιες συγκυρίες προκύψουν να σε καταβάλλουν ψυχικά και μείνε συγκεντρωμένος στους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, η συμπαράσταση που θα έχεις σήμερα από το σύντροφό σου θα σε ηρεμήσει και θα σε κάνει να έρθεις πιο κοντά του. Η ρομαντική διάθεση θα είναι αυτή που θα φτιάξει την διάθεση και των δύο και θα σας προσφέρει ένα πολύ όμορφο βράδυ. Αν πάλι συντροφιά σου είναι η μοναξιά, κάνε κάτι για να την αποχωριστείς και μην περιμένεις με σταυρωμένα τα χέρια να έρθει να σε συναντήσει ο έρωτας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου, φίλε Δίδυμε. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και μπορεί να πέσεις εύκολα θύμα εκμετάλλευσης. Στα οικονομικά, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και τακτοποίησε εκκρεμότητες που έχεις, ειδικότερα με θέματα νόμου.




Καρκίνος
22/6-22/7

Κάποιες συναντήσεις σήμερα θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση, αγαπητέ Καρκίνε. Μπορείς να μιλήσεις και να πεις κάποια πράγματα έτσι όπως είναι, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Με τη δυναμικότητα που θα σε διακρίνει, θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα είναι σε πολύ καλό βαθμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν αισθάνεσαι ότι στη σχέση σου κάποια πράγματα δεν προχωρούν όπως θα ήθελες, φίλε Καρκίνε, φρόντισε να μιλήσεις ουσιαστικά με το σύντροφό σου και να βρείτε μαζί τις πιο σωστές λύσεις και για τους δύο. Με το να παραδίδεις τα όπλα, δεν θα καταφέρεις τίποτα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, πάψτε να τρώγεστε με τα ρούχα σας και απολαύστε την ελευθερία που σας προσφέρει η μοναξιά σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου έχεις πολύ άγχος, αν είσαι Καρκίνος. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Με το να πελαγώνεις, το μόνο που καταφέρνεις είναι να χαλάς την διάθεσή σου και εν τέλει να μην κάνεις τη δουλειά σου όπως θα έπρεπε. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις έξοδα και σπατάλες.



Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, η σημερινή ημέρα ενδέχεται να φέρει γεγονότα, που θα περιπλέξουν ορισμένες καταστάσεις. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την πονηριά που διαθέτεις και να κοιτάς μακριά. Αν υπερισχύσει η λογική σου, θα βρεις σωτήριες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Όλα τα προβλήματα επικοινωνίας που υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου φίλε Λέων, μπορούν να λυθούν, αν αποφασίσεις να μιλήσεις ανοιχτά μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν. Αν παραμένεις κρυψίνους, τότε οι εξελίξεις θα σε δυσκολέψουν περισσότερο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου φροντίστε να ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι ή δραστηριότητα, που θα διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, φρόντισε σήμερα να διατηρήσεις την καλή ψυχολογική σου κατάσταση μέσα από δημιουργικές και ευχάριστες ασχολίες στον επαγγελματικό σου τομέα. Ταυτόχρονα, προσπάθησε να είσαι περισσότερο ευέλικτος στα προβληματικά θέματα, που θα σου παρουσιαστούν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.



Παρθένος
24/8-22/9

Μία περίεργη ημέρα ξεκινάει για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, και η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού θα σε γεμίσει ανασφάλειες, σχετικά με την πορεία των οικονομικών σου. Προσπάθησε να είσαι ρεαλιστής, μην κάνεις άσκοπες αγορές και σε καμία περίπτωση μην επιχειρήσεις παράτολμες επενδύσεις, με αβέβαιο αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, η σκληρή συμπεριφορά που έχεις καμιά φορά απέναντι στο σύντροφό σου, δεν βοηθάει ούτε εσένα να εκφραστείς σωστά, αλλά ούτε και εκείνον να σε κατανοήσει όπως θα ήθελες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρήξεις και διαφωνίες μεταξύ σας. Γι’ αυτό λοιπόν φρόντισε να είσαι ήρεμος και χαλαρός όταν εξωτερικεύεσαι, για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Οι αδέσμευτοι ανοίξτε την ατζέντα σας και τηλεφωνήστε σε γνωστούς και φίλους, για να βγείτε και να περάσετε καλά αυτό το Σαββατόβραδο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες στη δουλειά σου, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο και πλέον η επικοινωνία μεταξύ σας αποκαθίσταται. Τώρα μπορείς να προωθήσεις τις ιδέες σου και να έχεις την συμπαράστασή τους.



Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα προσπάθησε να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι έντονος, λόγω της θετικής όψης που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη από το ζώδιό σου με τον Δία από τους φιλικούς σου Διδύμους, και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις, για να βελτιώσεις το μέλλον σου. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και πρόσεξε τη διατροφή σου, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, καλό θα είναι σήμερα να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν στη σχέση σου, για να την κάνεις ακόμα πιο όμορφη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη δεσμό, προσπάθησε να εκδηλωθείς περισσότερο και να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου. Μήπως πρέπει να έρθεις σε επαφή με παλιούς γνωστούς και φίλους;

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση, φίλε Ζυγέ. Μπορείς να τα φέρνεις όλα εις πέρας, με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος και να μην τεμπελιάζεις. Κάποια ανησυχία ή σύγχυση που θα νιώσεις, θα είναι προσωρινή. Στα οικονομικά, απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.



Σκορπιός
23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι ιδέες που θα έχεις σήμερα θα είναι πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες και θα σου δώσουν λύσεις σε πολλά θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις την ενέργεια να διορθώσεις αρκετά θέματα που σε άγχωναν και καθυστερούσαν την εξέλιξή σου. Η Σελήνη από το Ζυγό σου χαρίζει όλες τις ευεργετικές της ιδιότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, φρόντισε να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ασχοληθείς ουσιαστικά μαζί τους. Κάποια παράπονα και γκρίνιες εκ μέρους του συντρόφου σου είναι λογικά, μιας και η απουσία σου το τελευταίο διάστημα είναι έντονη. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, μην αφήνεις την τύχη σου στα χέρια άλλων, γιατί στο τέλος θα απογοητευτείς. Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους τι είναι αυτό που αναζητάς!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου φίλε Σκορπιέ, ρίξε τους τόνους και φρόντισε να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου, που προβλέπεται έντονος, λόγω κάποιων καθυστερήσεων και αναβολών. Διεκπεραίωσε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο κληρονομικά θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Στα οικονομικά σου, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.



Τοξότης
23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα προσπάθησε να μην εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και μεγάλη σημασία, γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δεν θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με περισσότερο δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε στο τέλος να δικαιωθούν οι προσπάθειές σου. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το αλατοπίπερο της σχέσης είναι τα μικρά παράπονα, φίλε Τοξότη, γι’ αυτό μην αντιδράς όταν ο σύντροφός σου λέει ότι του λείπεις και ότι δεν του αφιερώνεις αρκετό χρόνο. Δώσε του να καταλάβει τις έννοιες σου και κάνε ό,τι μπορείς για να τον ευχαριστήσεις. Οι αδέσμευτοι, προσέξτε λίγο παραπάνω, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη από το Ζυγό με τον Πλούτωνα σας παραπλανά και μπορεί να βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα για το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Τοξότη, οι πολλές υποχρεώσεις στα επαγγελματικά σου, αλλά και ο φόρτος εργασίας, θα σε κάνουν να κουραστείς αρκετά, αλλά στο τέλος της ημέρας θα νοιώσεις δικαιωμένος. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο. Στις οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να δείξεις αρκετή προσοχή.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα θα αισθάνεσαι πολύ καλά, αγαπητέ Αιγόκερε, και θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Είναι μια καλή ευκαιρία να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Όσες διαφωνίες και αν έχεις με το σύντροφό σου, φίλε Αιγόκερε, μην ξεχνάς ότι σε συμβουλεύει για το καλό σου. Οι προθέσεις του, αν μη τι άλλο, πρέπει να είναι αναμφίβολες, γι’ αυτό σταμάτα να τον αντιμετωπίσεις αρνητικά. Αν πάλι δεν έχεις κάποιο ταίρι αυτήν την περίοδο, η μέρα είναι καλή για να φροντίσεις το σπίτι σου και να χαλαρώσεις με τους φίλους σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερος, προσπάθησε σήμερα να βάλεις σε τάξη σημαντικές εκκρεμότητες στη δουλειά σου, αλλά φρόντισε να μην το παρακάνεις και να μην κολλάς σε λεπτομέρειες, που το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να σε αποσυντονίσουν. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.



Υδροχόος
20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, κάποια πράγματα που είχες υπολογίσει ότι μπορούσαν να σου αποδώσουν οικονομικά οφέλη, φαίνεται πως τελικά δεν αποδίδουν. Άλλαξε λοιπόν τακτική και φρόντισε να βρεις άλλους τρόπους, ώστε να κερδίσεις αυτά που έχεις ανάγκη. Η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι σε καλά επίπεδα και θα ηρεμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, αν είσαι Υδροχόος, ίσως να αισθανθείς κάπως εγκλωβισμένος, με αποτέλεσμα να γίνεις λίγο εριστικός απέναντι στο σύντροφό σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα, αν δεν είσαι βέβαιος γι’ αυτά που θέλεις και αισθάνεσαι. Αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου, η μέρα είναι καλή για να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες, μέσα από έναν νέο κύκλο γνωριμιών.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι συνεργασίες που θα κάνεις σήμερα στον τομέα των επαγγελματικών σου θα αποδειχθούν ιδιαίτερα σημαντικές για την προώθηση των ιδεών σου, φίλε Υδροχόε. Αν νιώθεις πιεσμένος για κάποιο ζήτημα που δεν έχει ακόμη τελειώσει, μην διστάσεις να ζητήσεις την βοήθεια των ατόμων που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που επείγουν.



Ιχθείς
20/2,20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα ίσως να έχεις έντονο εκνευρισμό και να βλέπεις πολλά πράγματα με αρνητικό μάτι. Μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ, γιατί στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Πάνω από όλα, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μιλήσεις με δικά σου άτομα για όλα τα θέματα που σε απασχολούν, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, διοχέτευσε την ενεργητικότητα που θα σε διακατέχει την σημερινή ημέρα, στον ερωτικό σου τομέα και πέρασε όμορφα με το σύντροφό σου, μακριά από ανταγωνισμούς. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, η συμπαράσταση που θα έχεις από τους δικούς σου ανθρώπους θα σε διασκεδάσει και θα σε ηρεμήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η ευελιξία και η διπλωματικότητα, φίλε Ιχθύ, είναι τα στοιχεία εκείνα που θα σε βοηθήσουν να φέρεις εις πέρας αυτά που σε απασχολούν. Φρόντισε να επεκτείνεις τις γνώσεις σου στο αντικείμενο σου, γιατί οι απαιτήσεις της δουλειάς σου αυξάνονται αισθητά και θα σου χρειαστούν στην πορεία. Στα οικονομικά, μπορείς να έχεις βελτίωση, αρκεί να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger