E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Διάσημη ηθοποιός πουλάει όσο όσο τις τουαλέτες της για να μην μπει φυλακή

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012


Την 18χρονη αδελφή της έστειλε η απελπισμένη ηθοποιός σε γνωστό στοκατζίδικο με μεταχειρισμένα ρούχα προκειμένου να πουλήσει όλες τις τουαλέτες της που έχει κατά καιρούς φορέσει σε πρεμιέρες και επίσημες εμφανίσεις.
«Δεν με νοιάζει σε ποια πρεμιέρα τα φόρεσε ή σε ποιο περιοδικό φωτογραφήθηκε με αυτά. Εγώ σου δίνω 30 δολάρια». Αυτό είπε ο ιδιοκτήτης του Wasteland, του πιο δημοφιλούς στοκατζίδικου που πουλάει μεταχειρισμένα ρούχα, στην Άλι Λόχαν, αδελφή της Λίντσει, η οποία προσπάθησε να του πουλήσει δεκάδες τσάντες με ρούχα διάσημων οίκων (Prada, Gucci, Balenciaga) της αδελφής της
Όλα αυτά σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Radar που αποκάλυψε ότι η 18χρονη σχεδόν έβαλε τα κλάματα όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να πιάσει την τιμή που θέλει. Και, κυρίως, ότι το γεγονός ότι τα έχει φορέσει η αδελφή της πάνω στο κόκκινο χαλί δεν βοηθάει να αυξηθεί η τιμή.
Τελικά η Άλι δέχτηκε ότι τιμή της είπε ο ιδιοκτήτης και έτρεξε να δώσει τα χρήματα στην αδελφή της, οι τραπεζικοί λογαριασμοί της οποίας έχουν δεσμευτεί από την εφορία.

http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger