E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σαλος απο το ειρωνικο για τους φτωχους σχολιο ελληνοαμερικανιδας παρουσιαστριας

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012


Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το ειρωνικό σχόλιο για τους οικονομικά αδύναμους της ελληνικής καταγωγής παρουσιάστριας του καναλιού Fox, Αντρέα Τάνταρος, η οποία αφενός αρνήθηκε να ζητήσει συγνώμη, αφετέρου εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στους επικριτές της.
Η Αντρέα Τάνταρος, που γεννήθηκε στην πολιτεία της Πενσιλβάνια από έλληνες γονείς που διατηρούσαν εστιατόριο στην περιοχή, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «The Five», σύμφωνα με το tovima.gr, όταν ρωτήθηκε για το αν θα μπορούσε να επιβιώσει με κουπόνια τροφίμων αξίας 133 δολαρίων για απόρους έδωσε την εξής ειρωνική απάντηση: «Ναι, θα έπρεπε να το δοκιμάσω ! Ξέρετε τι υπέροχη θα έδειχνα αν έχανα μερικά κιλά; Η κάμερα προσθέτει τουλάχιστον 10 κιλά, αυτό είναι σίγουρο»
Η 33χρονη δημοσιογράφος και πολιτική αναλύτρια αρνήθηκε να ζητήσει συγνώμη για το σχόλιό της, ενώ ταυτόχρονα εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στους επικριτές της μέσω Twitter: «Όσοι θίχτηκαν, απλά δεν έχουν χιούμορ». «Είναι απίστευτο το πόσο λίγη αίσθηση του χιούμορ διαθέτουν οι αριστεροί και οι φιλελεύθεροι».

http://www.iefimerida.gr



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger