E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι χλιδατοι των φυλακων

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012


Έχω πράγμα καλό σήμερα. Νέα που σπαρταράνε μέσα από την ακτίνα 6 των φυλακών του Κορυδαλλού, εκεί που περνάν δύσκολες ώρες με χαβιάρια, ουίσκι, βιντεοκασέτες και γκουρμέ φαγητά από σεφ που μαγειρεύουν για αυτούς, οι διάφοροι Άκηδες, Ψωμιάδηδες, Γαβαλάδες και Σια.


Ο αρχιφύλακας Αραβαντινός δεν λέει υπερβολές για χαβιάρια και σολομούς που μεταφέρονται καθημερινά στην πτέρυγα των... χλιδάτων.

Κάτι σύντροφοι δεσμοφύλακες του Κορυδαλλού μου είπαν ότι υπάρχει κάτι σαν εδική υπηρεσία, κάτι σαν κούριερ που υλοποιεί τις παραγγελίες των «χλιδάτων» (με το αζημίωτο βέβαια).

Θυμάμαι κάποιο βράδυ στη Μύκονο που συνάντησα τον Γαβαλά τυχαία και με σύστησαν μαζί του με ρώτησε με το πιο φυσικό ύφος του κόσμου:

<Εσείς πού κόβετε σολομό;> εννοούσε ο τότε πρίγκιπας του life style, Λάκης Γαβαλάς από πού ψωνίζω σολομό. Γιατί άλλο ο σολομός του Μαρινόπουλου, άλλο ο σολομός του ΑΒ Βασιλόπουλου, άλλο του μπακάλικου της γειτονιάς και άλλο των μαγαζιών ντελικατέσεν.

Τόση μ...!

Αρχηγός στον Κορυδαλλό για τα γκουρμέ εδέσματα είναι ο Ψωμιάδης, ο Μάκαρος της ΑΕΚ. Ακολουθούν ο Άκης, ο Γιαννίκος του Alter και ο γιος Ψωμιάδη.

Ο Λάκης Γαβαλάς διευθύνει την ορχήστρα αλλά προσέχει πολύ τα κάλλη του και τη σιλουέτα του.

Τελικά, ρε σύντροφοι δεν ξέρω πού κόβουν σολομό όλοι αυτοί. Το βέβαιο είναι ότι μας έχουν κόψει πολλά από αυτά που θα έπρεπε να έχουν πληρώσει στην Εφορία και το Δημόσιο.

Read more: http://www.newsbomb.gr




Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger