E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το στριπτιζ της Ελενας Παπαβασιλειου!

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012


«Χρόνια πολλά»... βιάστηκαν να ευχηθούν χθες το πρωί στον ραδιοφωνικό τους «αντίπαλο» Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Βαγγέλης Περρής και η Έλενα Παπαβασιλείου!

«Είσαι... σίγουρος ότι γιορτάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου» ρώτησε η Έλενα; 
«Αφού το εορτολόγιο το λέει καθαρά: σήμερα είναι του Φιλίππου και Γρηγορίου» απάντησε εκείνος. Και συνέχισε: «Οπότε να του ευχηθούμε χρόνια πολλά! Σκέφτομαι να ετοιμάσω ένα αφιέρωμα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα. Από τότε δηλαδή που έτρωγε ένα ξεροκόμματο και μια ντομάτα μέχρι την πρόταση γάμου…»! 

Όμως η sexy Έλενα Παπαβασιλείου δεν αρκέστηκε στις ευχές! Υπό τους ήχους του τραγουδιού από την κλασσική ταινία «9 ½ weeks» η όμορφη παρουσιάστρια... έβγαλε με πολύ hot τρόπο το μακρυμάνικο μπλουζάκι της, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό, όσους παρακολουθούσαν την εκπομπή τους μέσω web! 

Όπως αναφέρει το fthis.gr με αυτόν τον σέξι τρόπο επέλεξε η ξανθιά ραδιοφωνική παραγωγός να ευχηθεί στον αγαπημένο της Γρηγόρη τα δικά της «χρόνια πολλά»! 


Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, παραδέχτηκαν απο τον «αέρα» του «Δρόμου» πως έκαναν λάθος και ΔΕΝ γιόρταζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου!


http://www.mychannel.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger