E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Συντροφος γνωστης πρωθυπουργου αποκαλυπτει πιπερατες λεπτομερειες!

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012


Για την ζωή του ως σύντροφος της Αυστραλής πρωθυπουργού μίλησε για πρώτη φορά ο Τιμ Μάθεσον και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.


Όπως είπε, μόλις ακούσει το κλειδί στην πόρτα, περασμένα μεσάνυχτα, σηκώνεται από το κρεβάτι αθόρυβα και ετοιμάζει ένα χλιαρό αρωματικό μπάνιο για την πρώτη κυρία της Αυστραλίας, την πρωθυπουργό, Τζούλια Γκίλαρντ.
Το πρωί, σύμφωνα με τις δικές του εκμυστηρεύσεις, της φέρνει τις εφημερίδες και ο ίδιος χαίρεται πολύ αν αυτές έχουν θετικά σχόλια για τη γυναίκα του.
Χαρά του είναι, επίσης, να της χτενίζει τα μαλλιά (υπήρξε κομμωτής) και να βεβαιώνεται ότι δεν πετά ούτε μία τρίχα, όπως χαρακτηριστικά λέει. Ακόμη, λέει ότι οι ρίζες στα μαλλιά της είναι καλυμμένες με το ίδιο κόκκινο της φωτιάς χρώμα και «δε βγαίνει ένα γκριζόμαυρο -αντιαισθητικό- πράγμα», που στην πολύχρονη καριέρα του έχει μισήσει όσο τίποτε άλλο στο κεφάλι μιας γυναίκας.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός εξομολογήθηκε ότι παρακολουθεί τα του Κοινοβουλίου καθισμένος στον καναπέ, αλλά δεν του κεντρίζουν το ενδιαφέρον και τον αποκοιμίζουν.
NEWPOST 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger