E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Αυτό το μήνυμα απευθύνεται σε εσάς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα στον αρχηγό σας, (να τον χαίρεστε), που ψηφίσατε ναι στο πολυνομοσχέδιο της ντροπής για να σωθεί, (διάβαζε καταστραφεί) η χώρα.
Σαν δεν ντρέπεστε, δεν βλέπετε πόσο κακό έχει γίνει στην χώρα αυτά τα τελευταία τρία χρόνια με αυτή την πολιτική; Που βλέπετε να βγάζει αυτή η μνημονιακή πολιτική, δεν ακούτε, δεν διαβάζετε τι λένε διεθνούς φήμης οικονομολόγοι και όχι μόνο; Με μαθηματική ακρίβεια οδηγείτε τη χώρα στον γκρεμό, ποιο γκρεμό δηλαδή αφού την έχετε ήδη ρίξει εκεί, αλλά ακολουθείτε την γραμμή του  ψεύτη αρχηγού σας, που αν και συνταγματολόγος, έχει καταπατήσει το σύνταγμα άπειρες φορές.
Μήπως έχετε ξεχάσει τον όρκο που δώσατε, ενώπιον Θεού και ανθρώπων; Ορκισθήκατε στην φύλαξη του συντάγματος και στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του λαού αυτής της χώρας, για αυτό είναι ταγμένοι οι εκπρόσωποι του λαού και αυτό που κάνετε με την ψήφο σας δεν είναι τίποτα άλλο, παρά και η καταπάτηση των όρων του συντάγματος και του όρκου σας και η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των τοκογλύφων δανειστών μας. Γίνατε όχι απλώς υπάλληλοί τους, αλλά υπηρέτες με μεγάλη δόση δουλοπρέπειας με πρώτο και καλύτερο τον αρχηγό σας τον κ. Βενιζέλο, τον οποίο να τον χαίρεστε. Δεν βλέπετε ότι πιάσατε πάτο; Και αυτό το μικρό ποσοστό που σας έδωσε ο λαός, θα ήταν ακόμη μικρότερο, αν δεν τον θέτατε στα ψευδή διλλήματα με τους εκφοβισμούς και τους εκβιασμούς περί επιστροφής στην δραχμή, περί χρεοκοπίας, περί στάσης πληρωμών σε μισθούς και συντάξεις κ.λπ. που όλα αυτά τα λέτε με πλήρη την συνείδησή σας ότι είναι ψέματα. Θα το δείτε στις επόμενες εκλογές, όποτε γίνουν αυτές. Δεν σας σώζει τίποτα πια. Και αυτοί που συνεχίζουν ακόμη να στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ, ειδικά το ΠΑΣΟΚ δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Ή είναι εντελώς ηλίθιοι, ή έχουν προσωπικά συμφέροντα.
Οι περισσότεροι από εσάς, έχετε οικογένειες, παιδιά και πιθανόν εγγόνια. Τι θα έχετε να τους πείτε, όταν αυτά φτάσουν σε μία ηλικία και καταλαβαίνουν και θα είναι υποχρεωμένα να ζουν σε μία εξαθλιωμένη χώρα, που δεν θα βρίσκουν δουλειά και αν έχουν πτυχία θα εξαναγκάζονται να δουλεύουν σαν εργάτες, (αν βρούνε βέβαια και μία τέτοια θέση). Εκτός και αν, όπως οι περισσότεροι από εσάς, έχετε τον τρόπο να τους φυγαδεύσετε εκτός Ελλάδος και για σπουδές, (όπως κάνετε οι περισσότεροι) και προς ανεύρεση εργασίας. Μήπως είναι αυτός ένας λόγος να επιμένετε να δίνετε ψήφο σε τέτοια εκτρώματα νομοσχέδια, για να μην πέσει η κυβέρνηση του ανίκανου πρωθυπουργού Σαμαρά και χάσετε την θέση σας, οπότε θα χάσετε και τις διαφόρου είδους παχυλές αμοιβές σας;
Έχει το θράσος να λέει ο πρόεδρός σας, ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ο κρίκος που βαστάει την χώρα όρθια. Είναι όμως πολύ αδύναμος αυτός ο κρίκος επειδή ακριβώς είναι φτιαγμένος από σαθρά υλικά και πολύ γρήγορα θα σπάσει και θα καταποντισθεί η χώρα, αν συνεχισθεί αυτή η μνημονιακή πολιτική που τελειωμό δεν έχει και που δεν οδηγεί πουθενά, αλλά δυστυχώς αν γίνει κάτι τέτοιο, θα καταποντισθούμε και εμείς οι υγιείς πολίτες μαζί με εσάς τους ανίκανους που μας κυβερνάτε.
Στήριξε και υποστήριξε ο πρόεδρός σας τον πρωθυπουργό, εκτός των άλλων και για τις κατηγορίες που εκτοξεύθηκαν για τις πελατειακές του σχέσεις, αλλά πως να μην το κάνει, αφού και ο ίδιος δεν πάει πίσω. Ο κ. Βενιζέλος μέχρι και αντισυνταγματικά νομοσχέδια έχει φέρει στην Βουλή σαν υπουργός για ψήφιση και κατάφερε να τα περάσει, προκειμένου να εξυπηρετήσει δικούς του ανθρώπους και να αποκομίσει ίδια οφέλη. Τουλάχιστον είδε ο κ. Βενιζέλος, (ο οποίος τουλάχιστον είναι πανέξυπνος), είδε επαναλαμβάνω και είδατε και εσείς τι είπε, ο πρωθυπουργός που στηρίζετε, σε δημοσιογράφο μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤ πέρυσι τέτοιον καιρό; Θα σας παραθέσω το λινκ να το δείτε αν δεν το ξέρετε. Είχε όμως την διακαή επιθυμία να γίνει και αυτός ο επόμενος πρωθυπουργός, όπως και ο πρόεδρός σας τώρα τον υποστηρίζει, γιατί βλέπει ότι βουλιάζει και αποβλέπει σε μία θέση αντιπροέδρου και ποιος ξέρει τον βλέπω να μεταπηδά μέχρι και στην Νέα Δημοκρατία, διεκδικώντας στο μέλλον και την προεδρία!!  

IOANNIS MENGOS
Marthabräustr. 8
82256 Fürstenfeldbruck
Deutschland

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger