E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ετοιμαζεται το mega-τζαμί στην Κολωνια

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012


Έχει φέρει σε προβληματισμό τους Γερμανούς
Όταν η κατασκευή για την εγκατάσταση ολοκληρωθεί, θα είναι ο μεγαλύτερος μουσουλμανικός οίκος λατρείας στη Γερμανία, και ένα από τα μεγαλύτερα τζαμιά σε όλη την Ευρώπη. Είναι τόσο μεγάλο ώστε κάνει τους περαστικούς να σταματάνε. 100 πόδια υψηλό, συν τους μιναρέδες, υψώνεται πάνω από το τοπικό τοπίο και μπορεί να φανεί από τετράγωνα μακριά.
Germania Tzami-2-NAI
Το τζαμί αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων μόλις ολοκληρωθεί, θα χωράει τουλάχιστον 1.200 μουσουλμάνους προσκυνητές και θα περιλαμβάνει ένα εστιατόριο, μια αίθουσα προσευχής, μια βιβλιοθήκη και άλλους χώρους.

Στη Γερμανία βρίσκονται εγκατεστημένοι περίπου 4,3 εκατομμύρια μουσουλμάνοι, συμπεριλαμβανομένων 125.000 που ζουν στην Κολωνία. Η μεγάλη πλειοψηφία από αυτούς είναι Τούρκοι.
Germania Tourkoi-3-NAI
Ο μουσουλμάνος ακτιβιστής Ibrahim el-Zayat βοηθά στην υποστήριξη οικοδόμησης τζαμιών σε όλη την Ευρώπη. Οι επικριτές του έχουν πει ότι είναι ένας ριζοσπαστικός ισλαμιστής με δεσμούς με την Μουσουλμανική Αδελφότητα. Αρνείται τις κατηγορίες, λέγοντας ότι μόνο προσπαθεί να βοηθήσει τους μουσουλμάνους να λάβουν την θέση που τους αξίζει στη γερμανική κοινωνία.

Ο Michael Höhne-Pattberg ένας anti-τζιχαντιστής ακτιβιστής που μένει στην Κολωνία, είπε στο CBN News ότι το νέο mega-τζαμί είναι μία πολιτική στάση που έχει σχεδιαστεί για να δείξει την μουσουλμανική κυριαρχία στην πόλη.
Όχι πολύ μακριά από την Κολωνία, στη μικρή γερμανική πόλη Herten, οι ντόπιοι αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Ο πληθυσμός του Herten είναι 10 % μουσουλμανικός - τουρκικός και ταχέως αναπτυσσόμενος. Η Jutta Becker είναι μέλος του συμβουλίου της πόλης πήγε το CBN News στο λεγόμενο «Μπλε Τζαμί» του Herten, όπου τα αυτοκίνητα και σπίτια ήταν διακοσμημένα με τουρκικές σημαίες.
Στη Γερμανία, οι επικριτές της ισλαμοποίησης συχνά χαρακτηρίζονται από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης και την αριστερά ως «Ναζί» και «ρατσιστές».
"Είναι πάντα το ίδιο επιχείρημα, που σου κοπανάνε: Είσαι ένας ριζοσπαστικός δεξιός ή ένας λαϊκιστής φανατικός ή ένας Ναζί ή ένας ξενοφοβικός", δήλωσε η Claudia Ludwig, επικεφαλής του Κόμματος των Ανεξάρτητων Πολιτών στην πόλη των Recklinghausen, βόρεια της Κολωνίας. (redskywarning)

http://www.liako.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger