E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η ικανοποιηση του ανδρα διδασκεται στη Μαλαισια!

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012


Μια ομάδα γυναικών στη Μαλαισία ίδρυσαν κλαμπ στο οποίο συμβουλεύουν τις γυναίκες να υπακούν στις σεξουαλικές ορέξεις των συζύγων τους για να μην τις απατήσει. Άγριες διαθέσεις στο κρεβάτι η νούμερο ένα συμβουλή
"Υποταγή πάει να πει θα γίνεις χώμα, υποταγή πάει να πει θα γίνεις γη", λέει ένα γνωστό άσμα που φαίνεται πως ασπάζεται ένα γκρουπ γυναικών στη Μαλαισία οι οποίες ίδρυσαν ένα κλαμπ (Obedient Wife Club) στον οποίο μαθαίνουν τις γυναίκες πως να είναι πόρνες στο κρεβάτι και να υπακούν στις ορέξεις των συζύγων τους για να μην τους χάσουν.
Οι γυναίκες του κλαμπ συγκεντρώθηκαν στην Κουάλα Λουμπούρ όπου και κράτησαν σημειώσεις για το πως θα ικανοποιούν τους άνδρες τους ώστε να αποφύγουν μια απιστία.
"Μια καλή σύζυγος συνήθως επικεντρώνεται στο να προσέχει το σπίτι και τα παιδιά, αλλά δεν δίνει έμφαση στις σεξουαλικές ανάγκες του συζύγου τους και τον παραμελεί. Εφόσον ο άνδρας θέλει σεξ έχεις υποχρέωση να τον υπακούσεις", τονίζει η αντιπρόεδρος του κλαμπ Ροχάγια Μοχαμεντ.
Σύμφωνε με την ίδια το 30% των μελών του κλαμπ βρισκόντουσαν σε πολυγαμικούς γάμους ενώ οι υπόλοιπες σε μονογαμικές σχέσεις.
"Πρέπει ο άνδρας να ικανοποιείται, πρέπει στο κρεβάτι να συμπεριφέρεσαι σαν πόρνη", λέει χαρακτηριστικά μια 46χρονη ιατρός της οποίας ο άνδρας έχει άλλες τρεις γυναίκες.
Το κλαμπ αριθμεί ήδη 800 μέλη από τη Μαλαισία και 200 από τη μέση Ανατολή ενώ πάνω από 1000 καλεσμένοι παρευρέθηκαν στη συνάντηση στη Κουάλα Λουμπούρ που έλαβε χώρα παράλληλα με ένα μαζικό γάμο δέκα ζευγαριών, με τις νύφες να είναι μέλη του κλαμπ.
"Εάν η νύφη είναι υπάκουη, τότε ο γαμπρός νιώθει ευχάριστα και έτσι χτίζεται μια πιο στενή σχέση μεταξύ του ζευγαριού και ο άνδρας δεν έχει την επιθυμία να συνευρεθεί με άλλες γυναίκες", σημειώνει ο 23χρονος Μοχάμεντ Σουράχμπιλ Αμράν.
Το κλαμπ έχει δεχτεί αρκετές επικρίσεις ότι μεταχειρίζεται τις γυναίκες ως σεξουαλικά αντικείμενα καθώς με την υπακοή έρχεται η υποταγή, η οποία οδηγεί με τη σειρά της στην ενδοοικογενειακή βία και τον βιασμό.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger