E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εφαγαν τα χαρατσια της ΔΕΗ στον Μαζωνακη

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Ντόλτσε βίτα μέχρι τη σύλληψή του για τον πρώην ιδιοκτήτη της Hellas Power.
Μια μυθική ζωή στην Ελλάδα της κρίσης ζούσε μέχρι και τη στιγμή που συνελήφθη ο επιχειρηματίας και πρώην ιδιοκτήτης της Hellas Power Βασίλης Μηλιώνης. Ο ένας εκ των δύο βασικών εμπλεκομένων στο σκάνδαλο παρακράτησης τουλάχιστον 150 εκατ. ευρώ (χαράτσια στα ακίνητα, τέλη για τους δήμους κ.λ.π) που είχαν εισπράξει από τους πελάτες τους για λογαριασμό του κράτους και δεν τα είχαν αποδώσει ποτέ, νοίκιαζε ιδιωτικά jet, έμενε σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία και έγινες μύθος στην αθηναϊκή νύχτα όταν σε ένα βράδυ πέταξε σε λουλούδια 80.000 ευρώ.


Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Πρώτο Θέμα, ο κ. Μηλιώνης ήταν γνωστός στα στέκια της νυχτερινής Αθήνας για τους παχυλούς λογαριασμούς του στα πρώτα τραπέζια - πίστα. Αρχές Οκτώβρη είχε επισκεφτεί και το κέντρο όπου τραγουδούσε ο Γιώργος Μαζωνάκης, συνοδευόμενος από φίλους και καλλίγραμμες υπάρξεις. Τραγουδιστής και πελάτης αγκαλιά τραγουδούσαν μαζί και την ίδια στιγμή δεκάδες δίσκοι με λουλούδια εκσφενδονίζονταν πάνω τους.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει υπεύθυνος γνωστού κέντρου διασκέδασης των Αθηνών στο οποίο σύχναζε ο Μηλιώνης «΄Ηταν ο καλύτερος πελάτης μας. Έκανε πάντα μεγάλους λογαριασμούς χιλιάδων ευρώ, έδινε γερά πουρμπουάρ στους μετρ και δεν ήθελε με τίποτα να βλέπει φωτογράφους. Όταν εντόπιζε κάποιον ζητούσε από τη διεύθυνση του κέντρου να τον βγάλει έξω».

Όπως λέει επίσης ο ίδιος άνθρωπος, ο κ. Μηλιώνης ξόδευε ακόμη και 2.000 ευρώ για μια χαλαρή βραδιά σε κάποιο μπαρ, ενώ στις μεγάλες πίστες ο λογαριασμός εκτοξευόταν στα ύψη.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger