E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δευτεροι φτωχοτεροι στην Ευρωπη

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να είσαι δεύτερος, αναφώνησε ο Αντώνης και σήκωσε τα μανίκια του, κρέμασε μια φωτογραφία της Βουλγαρίας στον καθρέπτη του μπάνιου του και ξεκίνησε τη σκληρή δουλειά.




Καμία Βουλγαρία δεν πρόκειται να μας ξεπεράσει, είπε μέσα του, ψυχολογικά ανεβασμένος μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην ανεργία στην Ευρώπη, αλλά και μετά το πέρας των σκληρών διαπραγματεύσεων του με την Τρόικα.



Η αλήθεια είναι, πως είχε έναν άσσο στο μανίκι του. Τα στοιχεία για το ποσοστό του πληθυσμού σε κίνδυνο φτώχειας (21,4%), ήταν με βάση τα εισοδήματα του 2010, συνεπώς, ακόμα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, η πρώτη θέση μπορεί να είναι γεγονός! Δυστυχώς όμως, δεν μπορούμε να το μάθουμε και να προβούμε στους συνήθεις πανηγυρισμούς μας αλά 2004.

Σα γνήσιος ηγέτης όμως, ο Αντώνης δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα στην τύχη. Έκανε τις απαραίτητες ενέργειες, ίδρωσε, μάτωσε και έκλαψε προκειμένου να έχει πετυχημένο αποτέλεσμα. Συμφώνησε σε νέα μέτρα, περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων, άλλαξε τον εργασιακό νόμο, εφηύρε νέα εισπρακτικά μέσα, δανείστηκε επιπλέον χρήματα που δεν μπορούμε να αποπληρώσουμε και τώρα... ήρεμος κάθεται και περιμένει.

Ο πρωθυπουργός, δήλωσε:

Η μέλισσα είναι έντομο από την τάξη υμενόπτερα, που θεωρείται από όλα γενικά τα έντομα το πιο σπουδαίο από οικονομικής άποψης για τον άνθρωπο.

Οι πιο γνωστές διεθνώς είναι η Ιταλική (ligoustica) και η Γιουγκοσλαβική (Carnica), ενώ στην Ελλάδα πιο διαδεδομένη ντόπια φυλή είναι η (Cecropia) η οποία πήρε το όνομά της από τον πρώτο βασιλιά της Αθήνας Κέκροπα.

http://www.ramnousia.com
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger