E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο ΣουλτΑνος του ΜπροΥνεϊ ετοΙμασε για την κΟρη του τον πιο χλιδΑτο γΑμο της δεκαετΙας! (ΒΙντεο)

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Όταν υπάρχουν οι λέξεις χλιδή, lifestyle και μυθικές, παραμυθένιες εικόνες σίγουρα ο νους κάποιου μπορεί να πάει στο γάμο της κόρης του Σουλτάνου του Μπρούνεϊ, ο οποίος διήρκησε μια εβδομάδα.Επρόκειτο για μια μεγαλειώδη τελετή στο παλάτι των 1.700 δωματίων....

Η 32χρονη πριγκίπισσα Hajah Hafizah Sururul Bolkiah παντρεύτηκε τον 29χρονο Pengiran Haji Muhammad Ruzaini μπροστά σε συγγενείς και φίλους, γαλαζοαίματους και διεθνείς αξιωματούχους.

Η πριγκίπισσα Χαφιζάχ είναι το πέμπτο παιδί του Σουλτάνου και της βασίλισσαςΣαλεχά ήταν πολύ συγκινημένη κατά τη διάρκεια της τελετής για την ανταλλαγή των όρκων αγάπης κι αιώνιας δέσμευσης με τον αγαπημένο της Μουχαμάντ Ρουζαϊνί, παρασέρνοντας και τον ίδιο τον Σουλτάνο... Κι ας έχει ακόμα 11 παιδιά, πέντε γιους κι άλλες έξι κόρες, από τους τρεις γάμους του!

Τόσο ο γαμπρός όσο και η νύφη εργάζονται για την κυβέρνηση του σουλτανάτου. Η Hafizah που έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων εργάζεται στο υπουργείο Οικονομικών και ο Ruzaini στο γραφείο του πρωθυπουργού.

Ο Σουλτάνος είναι πρωθυπουργός του σουλτανάτου, το οποίο διοικεί εδώ και έξι αιώνες η ίδια βασιλική οικογένεια. Ο ίδιος είναι επίσης υπουργός Οικονομικών και Άμυνας. Στην τελετή έδωσαν το παρών 2000 άτομα και η σπατάλη χρήματος ήταν δεδομένη και αλόγιστη.

Στην εκπομπή «Ελένη» ετοίμασαν ένα βίντεο για τον «βασιλικό» γάμο.


Δείτε το!


http://topeiraxtiri.blogspot.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger