E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τσαρλι Σιν: 14 γρ. κοκα και 25.000 τη βραδια σε πορνοσταρ!

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012


«Εδώ και οχτώ μήνες ο Τσάρλι έχει κανονίσει να του φέρνουν στο σπίτι 14 γραμμάρια κόκα την ημέρα», σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη ζωή του κωμικού ηθοποιού, Τσάρλι Σιν, που φαίνεται πως κύλησε και πάλι στις καταχρήσεις!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του RadarOnline.com ο Σιν ζει και πάλι σκηνές από το αμαρτωλό παρελθόν του! «Με το που τα πάρει πηγαίνει στο μπάνιο, τα ανακατεύει με σόδα και φτιάχνει κρακ. Το οποίο και πίνει μέσα σε μια πίπα που έχει φτιάξει από ένα άδειο μπουκάλι νερού Fiji. Στην συνέχεια πηγαίνει στο σαλόνι και βλέπει τσόντες αγκαλιά με μια διαφορετική πορνοστάρ κάθε βράδυ», αποκαλύπτει φίλος του ηθοποιού που είναι κάθε βράδι μαζί του εδώ και δέκα χρόνια.
Και συνεχίζει τονίζοντας πως «ξοδεύει όλα τα λεφτά του σε ναρκωτικά και call girls. Υπάρχει μια πορνοστάρ με την οποία είναι καψούρης. Η συγκεκριμένη του στοιχίζει 25.000 δολάρια το βράδυ. Μάλιστα πρόσφατα, της αγόρασε και ένα πολυτελές αυτοκίνητο για να μπορεί να έρχεται στο σπίτι ότι ώρα την φωνάζει».
Ο Τσάρλι Σιν φαινόταν πως είχε αφήσει τα προβλήματα πίσω του, όταν και έκανε δυναμική επανεμφάνιση, πρωταγωνιστώντας στη σειρά «Two And A Half Men», το οποίο και έγινε παγκόσμια επιτυχία. Αλλά όταν οι παραγωγοί του ανακοίνωσαν τη λήξη της συνεργασίας τους, εκείνος βρήκε και πάλι διέξοδο στις καταχρήσεις!


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger