E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Συνεληφθη γνωστος ηθοποιος για υποθεση παιδεραστιας

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012


Ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών από τον παρουσιαστή του BBC Τζίμι Σάβιλ.
Μορφή χιονοστιβάδας έχει αρχίσει να παίρνει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών από τον πρώην παρουσιαστή του BBC Τζίμι Σάβιλ, προκαλώντας πονοκέφαλο στο γνωστό κανάλι, αλλά και σε πολλούς φίλους του δημοσιογράφου που πέθανε πέρσι. Οι αρχές μάλιστα προχώρησαν στη σύλληψη του ηθοποιού Φρέντι Σταρ, καθώς θεωρούν ότι εμπλέκεται στην όλη υπόθεση…
Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι συνελήφθη ένας 69χρονος και παρά το γεγονός ότι δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του υπόπτου, τα τηλεοπτικά κανάλια Sky News και ITV News μετέδωσαν ότι πρόκειται για τον Σταρ.
Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει για το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από τον Σάβιλ έχει προκαλέσει κρίση στο BBC το οποίο κατηγορήθηκε ότι συγκάλυψε την υπόθεση. Ο Σάβιλ, ο οποίος πέθανε πέρσι, ήταν γνωστός για το εκκεντρικό στυλ του, όμως τώρα η αστυνομία τον θεωρεί ως έναν από τους χειρότερους εγκληματίες καθώς εκατοντάδες από τα θύματά του αρχίζουν να αποκαλύπτουν τη δράση του.
Σήμερα το πρωί ο Σταρ αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, αλλά όπως όλα δείχνουν η υπόθεση δεν έχει κλείσει για αυτόν.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger