E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σοκ στην Ισπανια απο τη φωτο της βασιλισσας Σοφιας σε ροζ διαφημιση

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012


«Απόψε δεν θα κοιμηθείς μόνη σου» γράφει το σλόγκαν διαφήμισης της αμερικανικής ιστοσελίδας εξωσυζυγικών γνωριμιών Ashley Madison, που δείχνει τη βασίλισσα Σοφία να αγκαλιάζει έναν ημίγυμνο νεαρό άνδρα.
Σύμφωνα με την «Espresso», η σύζυγος του βασιλιά Χουάν Κάρλος, που επιλέχτηκε προφανώς λόγω των αρκετών εξωσυζυγικών σχέσεων του Ισπανού μονάρχη, υπέβαλε μήνυση για προσβολή τιμής κατά της ιστοσελίδας Ashley Madison, ενώ η διαφήμιση απαγορεύτηκε στην Ισπανία.
Προφανώς βέβαια η φωτογραφία είναι αποτέλεσμα φωτοσόπ, ενώ ήδη στην Ισπανία έχει γίνει σάλος με την επιλογή του προσώπου της στην διαφημιστική καμπάνια της ιστοσελίδας.
Η βασίλισσα άσκησε μήνυση εναντίον της εταιρίας ενώ ήδη έχει δοθεί εντολή να αποσυρθούν οι εν λόγω καταχωρήσεις από τα ισπανικά μέσα.
Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η εταιρία γνωριμιών Ashley Madison η οποία έχει ως μότο της «Η ζωή είναι μικρή. Τολμήστε την περιπέτεια», προκαλεί με τις διαφημίσεις της. Πριν λίγες ημέρες αφίσα που απεικόνιζε τους Φρανσουά Μιτεράν, Ζακ Σιράκ, Νικολά Σαρκοζί και Φρανσουά Ολάντ και καλούσε τον κόσμο να σκεφτεί ποιο είναι το κοινό σημείο των τεσσάρων ανδρών, εννοώντας σαφώς την απιστία και στη συνέχεια κατέληγε με το «Θα έπρεπε να έχουν σκεφτεί την Ashley Madison».

http://www.iefimerida.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger